ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν άντεξε ο Κένταυρος Αγριάς

δεν-άντεξε-ο-κένταυρος-αγριάς-195792

Ενα ημίχρονο κατάφερε αγωνισθεί σθεναρά ο Κένταυρος Αγριάς και να κρατήσει κοντά στο σκορ την ομάδα του Αρη Νίκαιας, από τον οποίο ηττήθηκε τελικά με 11 – 21.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα την τιμητική τους είχαν οι άμυνες των δύο ομάδων, γι αυτό και το σκορ κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα και ο Κένταυρος κατάφερε να κρατήσει κοντά στο σκορ την ομάδα του Αρη Νίκαιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νίκαιας, που προηγείται αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, βρήκε λύσεις επιθετικά με τον Μελετάκο και κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της ομάδας του Κενταύρου και δικαιολογημένα να πάρει τη νίκη.

Από την άλλη η ομάδα της Μαγνησίας φάνηκε ότι δεν είχε λύσεις επιθετικά, απέναντι στην οργανωμένη άμυνα της Νίκαιας, που στηρίζεται σε καλογυμνασμένους, έμπειρους και δίμετρους αθλητές. Για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα, η οποία πια πρέπει να ανασυνταχθεί και να δώσει τη μάχη στα επόμενα παιχνίδια για την επίτευξη του αρχικού της στόχου που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Κενταύρου βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς (3 περισσότερους από την ομάδα του Τελαμώνα που βρίσκεται στη ζώνη των ομάδων που υποβιβάζονται).

Πεντάλεπτα: 1-2, 2 – 3, 4 – 4, 5 – 6, 6 – 6, 6 – 7, 7 – 11, 7 – 13, 8 – 16, 9 – 18, 10 – 20, 11 – 21

Κένταυρος Αγριάς: Σαμαράς. Κρατήρας (2), Αργέντος, Μάνο, Μακρής, Αστέρης, Αρβανιτίδης, Λοίζου (5), Καραπαναγιωτίδης, Καρανάσιος, Ασαρίδης (2), Ζωναρόπουλος (1), Νούλης (1), Μιμίκος, Μιχαηλίδης, Μακρής Χρ.

Αρης Νικαίας: Ποταμούσης, Αθανασίου (2), Δημητρόπουλος (1), Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Μελετάκος (5), Μαλανδρένιας (1), Μπίλος (7), Τόιτος (4), Παπαϊωάννου, Χρηματόπουλος, Τσάτσας, Κρητικός, Χαρμπής (1), Χρόνης, Γραμματικόπουλος.

Δίλεπτες: 4 – 3 Πέναλτι: 2/3 – 5/5

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου