ΤΟΠΙΚΟ

Φιλανθρωπικός αγώνας για το Γηροκομείο Βόλου

φιλανθρωπικός-αγώνας-για-το-γηροκομε-205677

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Διμηνίου διεξήχθη Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Λιμενικού Σώματος και των Παλαιμάχων της Αγίας Παρασκευής .

Λιμενικοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής έδωσαν αγώνα αγάπης για την τρίτη ηλικία και με την βοήθεια πολλών φίλων και συναδέλφων Λιμενικών συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων για το Γηροκομείο Βόλου.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον κ.Νάνο Νικόλαο για την ευγενική του χορηγία να δωρίσει στην ομάδα του Λιμενικού τις εμφανίσεις για τον αγώνα.

Το κύπελλο για την νικήτρια ομάδα που απλά για την ιστορία αναφέρεται ότι ήταν η ομάδα του Λιμενικού Σώματος απένειμε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου Αντιπλοίαρχος ΛΣ Κανάλης Εμμανουήλ.

Το ποδοσφαιρικό ραντεβού των Λιμενικών ανανεώθηκε για το Πάσχα με την διοργάνωση φιλανθρωπικού τουρνουά για την ενίσχυση ευαγούς Ιδρύματος της πόλης μας .

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου