ΤΟΠΙΚΟ

Νέες νίκες για τους πρωτοπόρους ΑΕ Διμηνίου και Ηρακλή

νέες-νίκες-για-τους-πρωτοπόρους-αε-διμ-209728

Με νίκες προχώρησαν στην 4η αγωνιστική, του Α’ ομίλου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, ΑΕ Διμηνίου και Ηρακλής, μία εβδομάδα μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, αφήνοντας πίσω τους Σαρακηνό, Μαγνησιακό και Αγία Παρασκευή, που έμειναν στην ισοπαλία. Συγκεκριμένα η ΑΕ Διμηνίου επιβλήθηκε με 2-1 της Δάφνης, ενώ ο Ηρακλής συνέτριψε τον Αρη Μελισσατίκων με 5-1, ο οποίος έκανε το λάθος να προηγηθεί. Αναλυτικά:

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Δάφνη – Α.Ε. Διμηνίου 1-2

Σκόρερ: (92’ Δεμίρης – 34’, 45’ πεν. Ζιώγας)

Μόνη πρώτη παρέμεινε η ΑΕ Διμηνίου με νίκη στην έδρα της Νεάπολης επί της Δάφνης, με τον Ζιώγα να σκοράρει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Το 0-1 σημειώθηκε στο 35’, με τον Μόσιο να επιχειρεί σουτ το οποίο απέκρουσε ο Χατζηβασιλείου, αλλά ο Ζιώγας καραδοκούσε και πέτυχε εύκολα το πρώτο τέρμα. Στο τελευταίο λεπτό του α’ μέρους οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με το διαιτητή της αναμέτρησης να βλέπει πέναλτι στην επαφή του Κανδήλα με τον Χατζηβασιλείου και να κιτρινίζει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ζιώγας, κάνοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Δεμίρη, ο οποίος σκόραρε για 4η συνεχόμενη αγωνιστική.

ΔΑΦΝΗ: Χατζηβασιλείου, Παπανίκος (60’ Νικηφοράκης), Βλαχάβας, Χιώτης, Τσάτσος, Τσόντζορας (56’ Αβλουγιάρης), Παπαστεργίου, Γιούργας (76’ Κοντορίζος), Σιαμέτης, Ευαγγελός, Δεμίρης.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Μπατσικώστας (75’ λ.τρ. Φουρκιώτης), Στρούγγης, Τσιγιάννης, Χονδρός, Μαυρίδης, Κανδήλας, Χάνος, Ζιώγας, Μόσιος (65’ Αξιώτης), Αποστολίδης (70’ Ανατολής).

Ηρακλής – Αρης 5-1

Σκόρερ: (46’, 60’ Τσουκάλης, 47’ Αραμπατζής, 77’ Νούσιας, 83’ Τσελεπής – 40’ Τσίρος)

Τα δύσκολα εύκολα έκανε η ομάδα του Ηρακλή, η οποία μπορεί να βρίσκονταν πίσω στο σκορ από το 40’ με κεφαλιά του Τσίρου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ιμπρα, αλλά είχε τις απαντήσεις. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη με ανεβασμένη διάθεση και απόδοση στην επανάληψη ισοφάρισε με τον Τσουκάλη στο 46’, μετά από πάσα του Τσελεπή και μόλις ένα λεπτό μετά ήταν σειρά του Αραμπατζή να πετύχει με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 2-1. Ο Τσουκάλης βρήκε και πάλι δίχτυα στο 60’ με ασίστ του Νούσια, ο οποίος από δημιουργός έγινε σκόρερ στο 77’ για το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Τσελεπής στο 83’.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Μοράλες, Φέζο (71’ Τσαντόπουλος), Ντούρο (46’ Δημητρίου), Γκάγκας, Τσουκάλης, Νούσιας, Αραμπατζής (82’ Μπαρμπούτας), Τσελεπής.

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Ίμπρα, Γκοτζόπουλος (52’ Πετρόπουλος), Γεωργούλας, Καψιώτης (65’ Τσιαντής), Περιβολιώτης, Παπαγιαννόπουλος (75’ Μπούρντα), Τσίρος, Μυλωνάς, Ακτσιαλής, Στραβέλας.

Σαρακηνός – Θησέας 0-0

Σκόρερ: –

Ασφαιροι παρέμειναν Σαρακηνός και Θησέας Αγριάς σε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της αγωνιστικής. Από τις πιο αξιόλογες φάσεις στο παιχνίδι ήταν το τετ-α-τετ του Κόρμπα στο 25’, με τον Στούκα όμως να λέει «όχι» στον πρώην συμπαίκτη του. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να απαντήσουν με τον Καραπλιάγκο στο 29’, αλλά το σουτ που έπιασε κατέληξε σε κόρνερ μετά από εκπληκτική εκτίναξη του Μπουργάνη. Στην επανάληψη σουτ του Τσεκούρα από καλή θέση πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς, Σουάρεζ-Τσιαμπαλής, Καλαμάτας, Τανάγιας, Καραπλιάγκος (85’ Τσάπι), Δημακόπουλος, Τσορβατζής, Κατής, Σατελιάν (65’ Τσεκούρας), Βαΐτσης.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Μούτος, Τζούμας, Σούδης, Αλαμάνης (62’ Λιάρος), Κατσιώτης, Κόρμπας, Βαλωτής, Σαμαράς, Ισά (82’ Μουράτης).

Μαγνησιακός – Αγία Παρασκευή 0-0

Σκόρερ: –

Δίχως να αναδείξει σκόρερ και νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Μαγνησιακού με την Αγία Παρασκευή, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν στο 37’, αλλά το σουτ από τον Μαρμαρινό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά και από παρέμβαση του Βίτσου. Στην επανάληψη τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει, με τον αγώνα να επισκιάζει ο τραυματισμός του Παναγιώτη Μαγγασιανού, ο οποίος στο 25’ έσπασε την κλείδα μετά από σύγκρουση, που είχε έπειτα από πέσιμο. Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία της Αγίας Παρασκευής του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Τσιουρέλης, Σιφνιώτης, Οικονόμου, Τσιάνος, Νιαώτης, Αντωνόπουλος (85’ Μπάλλας).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Χατζημητροφάνης, Π. Μαγγασιανός (25’ λ.τρ. Γιάτσος), Παντελόγλου, Παπακώστας, Μαρμαρινός (70’΄Παπουτσής), Φραγκογιάννης (75’ Τερλεξής).

Πανιώνιος – ΑΕ 2002 4-3

Σκόρερ: (9’ Κ. Μπασδάνης, 19’ Αγγελής, 37’, 43’, Ανγκόλι – 47’ Κόδρα, 56’ Μεϊντής, 67’ Μπένκα)

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος επικρατώντας με 4-3 της ΑΕ 2002, προηγούμενος μάλιστα με 4-0 στο ημίχρονο. Για τους κυανέρυθρους ο Κ. Μπασδάνης άνοιξε το σκορ στο 9’ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μοσχούδη, με τον Αγγελή να κάνει δέκα λεπτά αργότερα το 2-0 με σουτ. Ο Ανγκόλι με δύο γκολ στο 37’ και στο 43’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Ομως οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να φτάσουν στην ανατροπή, μιας και ο Κόδρα μείωσε σε 4-1 στο 47’, για να ακολουθήσουν νέα τέρματα από τον Μεϊντή στο 56’ με κεφαλιά για το 4-2 και Μπένκα στο 67’ με ψαλιδάκι για το 4-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης, Γιαννούκος (72’ Γ. Μπασδάνης), Κωστούλας, Καλατζής, Κ. Μπασδάνης, Μοσχούδης, Αγγελής (65’ Μαστακούλης), Καραγώργος, Μαρούφ (85’ Πέτσης), Ανγκόλι.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Μπικοράρος (60’ Φιλίππου), Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Μεϊντής, Κόδρα (75’ Ραφτόπουλος), Μπένκα, Πολυζρόνου, Στουμποβίκος.

Σκιάθος – Πηλέας 5-0

Σκόρερ: (14’ Δ. Μιαρίτης, 31’ Ν. Μιαρίτης, 52’ Μυστάκου, 62’, 78’ Σκέμπι)

Σεφτέ στις νίκες έκανε η Σκιάθος, κερδίζοντας με 5-0 τον Πηλέα. Τα αδέρφια Μιαρίτη πέτυχαν τα δύο πρώτα τέρματα των νησιωτών, με τον Δημήτρη να κάνει το 1-0 στο 14’ και τον Νίκο να ακολουθεί με κεφαλιά για το 2-0 στο 31’. Στο β’ ημίχρονο ο Μυστάκου πέτυχε το 3-0 στο 52’ και ο Σκέμπι με δύο ακόμη τέρματα έγραψε το τελικό 5-0 στο 78’.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης, Καμπουρέλης, Μπρέγκου (65’ Πρίφτι), Μυστάκου, Βεργίνης, Σαρρής; (70’ Σταμέλος), Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης (65’ Φερετζέλης).

ΠΗΛΕΑΣ:Παγώνης, Ρέππας, Δημουλάς (75’ Τσακίρης), Αλβανόπουλος (55’ Στύλας), Σουλιώτης, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος, Μπραχιμάι, Ταφίλης (46’ Δ. Μπρισμπέος), Καμπέρης, Θάνος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου