ΒΟΛΕΪ

Εκτός οι Ανδρες, στο Βόλο οι Γυναίκες

εκτός-οι-ανδρες-στο-βόλο-οι-γυναίκες-212912

Στην Καρδίτσα… και με ΑΟ Σουφλαρίων αύριο οι ομάδες βόλεϊ της Αργούς

Στην Καρδίτσα κόντρα στον ΑΟ Σουφλαρίων παίζουν οι Ανδρες της Αργούς, ενώ οι γυναίκες υποδέχονται τον ΑΟ Σουφλαρίων με στόχο νέες επιτυχίες.

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στην Καρδίτσα, όπου αναμετρώνται η ομάδα του ΣΠΑΚ με την Αργώ Βόλου, για την 3η αγωνιστική.

Μετά τον νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου πριν μερικές εβδομάδες, όπου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος για πρώτη φορά, βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι όπως είναι αυτό του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των κυανέρυθρων δήλωσε σχετικά με αυτό το παιχνίδι: «Το πλεονέκτημα θα είναι υπέρ της ομάδας της Καρδίτσας η οποία έχει μεγαλύτερη εμπειρία λόγω της πολυετούς θητείας της στην Α2 Εθνική κατηγορία, καθώς επίσης έχει μεγαλύτερη πληρότητα στη σύνθεσή της και διαθέτει καυτή έδρα.

Από την άλλη μεριά η δική μας ομάδα, μετά από ένα χρόνο συμμετοχής στη Β’ Εθνική, έχει αποκτήσει πλέον την ομοιογένεια που χρειάζεται σαν ομάδα και αποτελεί ένα αξιόμαχο σύνολο.

Πιστεύω λοιπόν ότι θα γίνει ένας πολύ όμορφος και δυνατός αγώνας. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε και θα τον αντιμετωπίσουμε σαν ίσος προς ίσο».

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

  • ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (28/11, κλειστό Καρδίτσας, 19.00)
  • ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (28/11, κλειστό Αλκαζάρ, 19.30)
  • ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (28/11, κλειστό Δεσκάτης, 17.00)
  • ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ – ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (28/11, κλειστό Διστόμου, 17.00)
  • ΡΕΠΟ: ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τον ΑΟ Σουφλαρίων υποδέχονται οι γυναίκες της Αργούς αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 19.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Τα κορίτσια του Βαγγέλη Σταθόπουλου και του Μπάμπη Ρήγα έχουν στόχο τη νίκη, η οποία θα βοηθήσει σημαντικά την ανανεωμένη φέτος ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

  • ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (28/11, κλειστό Ν. Ιωνίας 19.00)
  • Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ – Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ (28/11, κλειστό Αλμυρού 17.00)
  • Φ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΣΠΑΚ (28/11, κλειστό Αμπελώνα 19.30)
  • ΑΣ ΑΡΓΩ – AO ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ (28/11, κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος», 19.00)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου