ΤΟΠΙΚΟ

Πέρασε στην κορυφή η ΑΕ Διμηνίου με νίκη στο ντέρμπι επί του Ηρακλή

πέρασε-στην-κορυφή-η-αε-διμηνίου-με-νίκ-221260

Στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ με 7 βαθμούς πέρασε η ΑΕ Διμηνίου, επικρατώντας με 3-2 στο συγκλονιστικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, που διεξήχθη στο γήπεδο του Διμηνίου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις:

ΑΕ Διμηνίου – Ηρακλής 3-2

Σκόρερ: (31’ Μαυρίδης, 47’ Αποστολίδης, 74’ Ζιώγας – 29’, 59’ Αραμπατζής)

Οι Διμηνιώτες μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τον Αραμπατζή να κάνει το 0-1 στο 29’ με κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά είχαν την απάντηση με τον Μαυρίδη δύο λεπτά αργότερα, ο οποίος με σουτ στην κίνηση, έπειτα από μεταβίβαση του Μόσιου, έγραψε το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και προηγήθηκαν με εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη στο 47’, αλλά ο Αραμπατζής σκόραρε και πάλι κόντρα στην πρώην του ομάδα για το 2-2 στο 59’. Το τελικό 3-2 έγραψε ο Ζιώγας με σουτ στο 74’ μετά από κούρσα του Αξιώτη και σέντρα από τα αριστερά, χαρίζοντας ακόμη ένα τρίποντο στην ΑΕΔ, μετά το 0-1 στη Σκιάθο, την προηγούμενη αγωνιστική.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Χονδρός (74’ Μπατσικώστας), Στρούγγης, Τσιγιάννης, Απο- στολίδης, Μαυρίδης, Χάνος, Αξιώτης (79’ Στα- ματόπουλος), Μόσιος, Ζιώγας, Κανδήλας (86’ λ.τρ Μπαλτσάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Γκάγκας, Μοράλες, Κοντοβάς, Ασλάνογλου (83’ Τσατσαρώνης), Ψα- ρόμπας (46’ Δημητρίου), Ντούρο, Νούσιας, Τσε- λεπής, Αραμπατζής, Θάνος (61’ Τσουκάλης).

Αγία Παρασκευή – Σαρακηνός 1-2

Σκόρερ: (85’ Παντελόγλου – 24’ Κατής, 55’ Βαΐτσης)

Την πρώτη απώλεια βαθμών είχε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, η οποία μετά τις δύο σερί νίκες, υποχρεώθηκε σε ήττα στο γειτονικό ντέρμπι από το Σαρακηνό. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με σουτ του Κατή και έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Ν. Μαγγασιανός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική ενέργεια, κλωτσώντας αντίπαλο μετά από εις βάρος του φάουλ. Στην επανάληψη ο Σαρακηνός πέτυχε και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Βαΐτση στο 69’, ο οποίος σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι, μετά από σέντρα του Ρουκά. Το τελικό 1-2 έγραψε στο 74’ ο Παντελόγλου με κοντινό σουτ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Λούμπαρδος, Παντελόγλου, Π. Μαγγασιανός, Βαν ντε Γούιχε, Ντάκος (80’ Χατζημητροφάνης), Κοτσέλος, Ν. Μαγγασιανός, Παπακώστας (46’ Αγραφιώτης), Χαρίσης ( 70’ Μαρμαρινός), Κοπάνας.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς, Σουάρες, Τανά- γιας, Μαλεσάγκος, Τσορβατζής, Κατής, Καρα- πλιάγκος, Δημακόπουλος (70’ Στεργιόπουλος), Σατελιάν (60’ Τσεκούρας), Βαΐτσης.

ΑΕ 2002 – Μαγνησιακός 1-2

Σκόρερ: (80’ Κουβαράς – 59’, 81’ Αντωνόπουλος)

Με ακόμη ένα διπλό προχώρησε ο Μαγνησιακός, ο οποίος μετά το 2-3 επί του Σαρακηνού κέρδισε και στην έδρα της ΑΕ 2002. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου ήταν ο Αντωνόπουλος, ο οποίος έδωσε αρχικά το προβάδισμα στο 59’ και διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 81’, με τον Κουβαρά να ισοφαρίζει προσωρινά ένα λεπτό νωρίτερα. Δοκάρι για το Μαγνησιακό είχε ο Τσιουρέλης στο α΄ μέρος με εκτέλεση φάουλ.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Μπικοράρος, Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Λάμπρου (80’ Κουβαράς), Στόικος, Βέργος, Μπένκα (60’ Μεϊντής), Φιλίππου (65’ Κόρδα).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Παρκιώτης, Κρανιάς, Γκέρ- τσος, Βασιλείου, Προβιάς, Οικονόμου, Σιφνιώ- της (70’ Καρακίτσιος), Τσιουρέλης, Αντωνόπουλος, Νιαώτης (91’ Κιπτίου), Τσιάνος (78’ Μπά- λας).

Πανιώνιος – Δάφνη 1-2

Σκόρερ: (63’ Καραγιώργος – 44’ Σιαμέτης, 51’ Δεμίρης)

Το πρώτο της τρίποντο κατέκτησε η νεοφώτιστη Δάφνη κόντρα στον Πανιώνιο, του οποίου και επι- βλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην εκπνοή του α’ μέρους, όταν ο Σιαμέτης προσπέρασε και τον Καγιάννη για να πλασάρει για το 0-1 στο 44’. Με την έναρξη του β’ μέρους ο Πανιώνιος είχε δοκάρι με τον Μαρούφ, αλλά από νέο γέμισμα του τερματοφύλακα Χατζηβασιλείου στο 51’ ο Δεμίρης δεν δυσκολεύθηκε για το 0-2, με τους κυανέρυθρους να μειώνουν το σκορ στο 63’, όταν ο Νικούδης έκανε τη σέντρα και ο Καραγιώργος μείωσε με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες την αναμέτρηση μετά από αποβολή του Εμμανουήλ στο 86’ για διαμαρτυρία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης (75’ Λυρί- τσης), Γ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος, Εμμα- νουήλ, Μαρούφ, Ανγκόλι (56’ Μαστακούλης), Κ. Μπασδάνης, Καραγιώργος, Μοσχούδης, Πέ- τσης (50’ Βαΐτσης).

ΔΑΦΝΗ: Χατζηβασιλείου, Βλαχάβας, Χιώτης, Παπανίκος, Τσάτσος, Τσόντζορας, Παπαστεργί- ου, Γιούργας (85’ Λούκας), Ευαγγελός (75’ Κον- τορίζος), Δεμίρης, Σιαμέτης.

Θησέας – Πηλέας 3-0

Σκόρερ: (23’ Κατσιώτης, 42’ Βαλωτής, 58’ αυτ. Αλβανόπουλος)

Σεφτέ στις νίκες αλλά και στα γκολ έκανε ο Θησέας κόντρα στον Πηλέα, ο οποίος κέρδισε με 3- 0. Σκόρερ των πράσινων ήταν ο Κατσιώτης στο 23’ με εκτέλεση φάουλ, με τον Μπρισμπέο να αποβάλλεται μετά από χτύπημα στον Ακριβούση, με τους δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο τείχος για το φάουλ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη ακόμη ενός τέρματος πριν το ημίχρονο, με τον Βαλωτή να βρίσκει δίχτυα στο 42’ με σουτ. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 58’ με αυτογκόλ του Αλβα- νόπουλου. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με μαύ- ρα περιβραχιόνια, τιμώντας έτσι τη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Θησέα Αγριάς και του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργου Πασχαλίδη.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Μούτος (65’ Μιτζέλος), Τζούμας, Σούδης, Αλαμάνης, Κόρμπας, Σαμαράς, Μουράτης, Βαλωτής (75’ Βογδάνος), Κατσιώτης (72’ Ισά).

ΠΗΛΕΑΣ: Φήυγας, Καζάκης (70’ λ.τρ. Στύλας), Δημουλάς, Αλβανόπουλος, Σουλιώτης, Βαΐτσης, Μπραχιμάι, Κατσικαδάμος (75’ Μαργαρίτης), Ταφίλης, Μπρισμπέος, Παλάσης (55’ Καμπέ- ρης).

Αρης – Σκιάθος 4-1

Σκόρερ: (5’ Γεωργούλας, 62’, 71’, Στραβέλας, 82’ Ακτσιαλής – 50’ Σκέμπι)

Από εκτέλεση φάουλ του Μυλωνά, ο Αρης πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στη Σκιάθο με κεφα- λιά του Γεωργούλα, με τους νησιώτες να πιέζουν για την ισοφάριση και να έχουν και δοκάρι με τον Μυστάκου στο 40’. Η ισοφάριση ήρθε στο 50’ με τον Σκέμπι, αλλά το γκολ αυτό αφύπνισε τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι πήραν ξανά το προβά- δισμα με τον Στραβέλα στο 62’, ενώ ο ίδιος έκα- νε και το 3-1 με κεφαλιά. Το τελικό 4-1 διαμόρ- φωσε με σουτ ο Ακτσιαλής στο 82’.

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Ίμπρα, Μυλωνάς, Καψιώτης (60’ Παπαγιαννόπουλος), Γεωργούλας (75’ Γκα- τζούνας), Περιβολιώτης, Τσίρος, Τσιαντής, Στραβέλας, Ακτσιαλής, Πετρόπουλος (80’ Μπούρντα).

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Γαζέτης (65’ Δ. Γιαουράκης), Δ. Μιαρίτης, Τουρναβίτης, Καμπουρέλης, Μπρέγκου (70’ Φερετζέλης), Μανωλιός, Μυστάκου, Σαρρής (80’ Γ. Γιαουράκης), Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου