ΤΟΠΙΚΟ

Μία νίκη και μία ήττα στη Β’ Εθνική Γυναικών

μία-νίκη-και-μία-ήττα-στη-β-εθνική-γυν-221323

Στο Βόλο με ομάδες της Θράκης αγωνίσθηκαν Βόλος 2004 και Μαγνησιακός το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα, με τις ερυθρόλευκες να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στη Βασίλισσα Θράκης με 2-0 και από την άλλη πλευρά, οι κυανόλευκες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα από τη Ροδόπη με 1-2.

Αναλυτικά:

Πρώτη νίκη για Βόλος 2004

Με 2-0 τα κορίτσια του Αντώνη Δαλούκα, επιβλήθηκαν επί της Βασίλισσας Θράκης, χθες στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου. Το πρώτο τέρμα πέτυχε η Οικονόμου με κεφαλιά στο 65ο λεπτό και η Σύρμου ζευγάρωσε τα τέρματα για τις ερυθρόλευκες, δέκα λεπτά αργότερα με προβολή. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό αγώνα έπαιξε η 12χρονη Γεωργοπούλου.

ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Βέτσικα (1’ λ.τρ. Γεωργολοπούλου-60’ Μπαλαμούτη), Καλαμπόκα, Αμπντόλι, Σταμοπούλου, Οικο- νόμου, Γουγούση, Αλεξοπούλου, Γάτσιου, Γρηγοριάδη (70’ Σύρμου), Πούλιου.

Ηττα για Μαγνησιακό

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν τα κορίτσια του Μαγνησιακού και μάλιστα εντός έδρας. Αν και τα κορίτσια του Θοδωρή Κατσαμόρα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, η ομάδα της Ροδόπης κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να φύγει με το τρίποντο από το Βόλο. Οι κυανόλευκες άνοιξαν το σκορ με τη Σέλα που κέρδισε την αντίπαλη τερματοφύλακα από τα έντεκα βήματα. Για την ομάδα της Θράκης, η Πανίδου ισοφάρισε στο 41’ με πλασέ και η Συμεωνίδη στο 52’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ζαμπάκα, Ξάνθη, Σέλα, Κατσιαβριά, Χρυσικοπούλου, Τρίγκα (51’ Κο- λοχέρη), Πέτση (46’ Μήτα), Δερβενιώτη (77’ Καραλή).

Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου