ΤΟΠΙΚΟ

Εγκαίνια στους Μαχητές στη Νέα Αγχίαλο

εγκαίνια-στους-μαχητές-στη-νέα-αγχίαλ-225027

Πραγματοποιήθηκε αγιασμός στη σχολή πολεμικών τεχνών

Την προηγούμενη εβδομάδα τελέστηκε ο αγιασμός και τα εγκαίνια στη νέα σχολή των Μαχητών στη Νέα Αγχίαλο. Ο νέος χώρος όπου στεγάζονται οι Μαχητές βρίσκεται στην οδό Διαμαντοπούλου 26, διαθέτει χώρο 150 τ.μ., άδεια λειτουργίας και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη σωστή λειτουργία και εκμάθηση των αθλητών.

Η σχολή της Αγχιάλου είναι ενεργή και προσφέρει ένα δημιουργικό έργο προς όφελος όλων των αθλητών εδώ και 8 χρόνια. Οι κάτοικοι της Ν. Αγχιάλου έχουν αναγνωρίσει το έργο της σχολής γι’ αυτό και έχουν αγκαλιάσει κάθε δραστηριότητά της. Ο δάσκαλος sensei Αντώνης Λεωνίδας 4 dan είναι δίπλα στα παιδιά για αυτό και η σχολή έχει βγάλει πολλούς άξιους αθλητές με πολλές διακρίσεις, παιδιά με μαύρες ζώνες αλλά προπάντων καλούς χαρακτήρες πράγμα που τον κάνει περήφανο.

Με την ολοκλήρωση του αγιασμού για το καλό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς πλήθος κόσμου κάθισε να παρακολουθήσει τις εντυπωσιακές επιδείξεις στην πολεμική τέχνη BUDOKAI από μικρούς και μεγάλους αθλητές της σχολής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο επίσημος καλεσμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Ν. Αγχιάλου κ. Κων/νος Τζάερλης όπου συγχάρηκε και εξέφρασε το θαυμασμό του τόσο στο δάσκαλο Αντώνη Λεωνίδα όσο και στους αθλητές για τις υπέροχες επιδείξεις που πρωταγωνίστησαν οι ίδιοι και τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να συμβαίνουν τόσο δημιουργικά πράγματα στην πόλη.

Στο τέλος ακολούθησε η ομιλία του sensei Αντώνη Λεωνίδα όπου για άλλη μια φορά είδε τους κόπους του να ανταμείβονται καθώς απόλαυσε όλα τα παιδιά στις επιδείξεις να κάνουν τις τεχνικές τους άψογα και πειθαρχημένα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου