ΤΟΠΙΚΟ

Ηττα στο Καματερό για τον Κένταυρο Αγριάς

ηττα-στο-καματερό-για-τον-κένταυρο-αγρ-228821

Παρά την προσπάθεια

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, από την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ Καματερού, με 24 – 21, παρά την πολύ καλή προσπάθεια ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στο κλειστό του Καματερού.

Ο Κένταυρος ξεκίνησε αξιόμαχα το πρώτο ημίχρονο παίρνοντας μάλιστα και προβάδισμα με σκορ 3 – 6 στο 12ο λεπτό. Οι δύο αποβολές του Κρατήρα και Μιμίκου σε εκείνο το χρονικό σημείο, έφεραν την ομάδα του Καματερού με αριθμητικό πλεονέκτημα να ισοφαρίζει το σκορ σε 6 -6 στο 15ο λεπτό. Η ισοδυναμία μεταξύ των δύο ομάδων κράτησε μέχρι το 20ο λεπτό όταν ο Κένταυρος ισοφάρισε σε 7 – 7. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς έπαθε «μπλακ άουτ» στην επίθεση και έτσι η ομάδα του Καματερού με έξι συνεχόμενα τέρματα πήγε προηγούμενη με 13 – 7 στα αποδυτήρια!!!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κένταυρος εμφανίσθηκε για άλλη μια φορά ψυχωμένος και προσπάθησε να ροκανίσει το προβάδισμα της ομάδας του Καματερού, μειώνοντας τη διαφορά ακόμα και στα δύο τέρματα στο 56ο λεπτό (21 – 19). Μια διαφορά όμως που δεν ήταν εύκολο να εξαλειφθεί ιδίως όταν έχεις ένα πολύ καλό και υπολογίσιμο αντίπαλο όπως αυτό του Καματερού. Ετσι η ομάδα της Μαγνησίας παρά την πολύ καλή εμφάνιση, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, γνώρισε την ήττα με σκορ 24 – 21.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 3 – 4, 7 – 7. 13 – 7. 16 – 13, 20 – 16, 24 – 21

ΠΕΝΑΛΤΙ: 1/1 – 3/4

ΔΙΛΕΠΤΕΣ: 6 – 6

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Γκεργκίνα, Σκοδριανός (2), Γκλάβας, Μάγκος (1), Αμανατίδης (8), Μπούτος, Μπιτόπουλος (3), Βαμβακούσης (2), Βορύλλας, Συμεωνίδης, Σημισακάκης, Πιτερός, Χριστόδουλος, Κλειτσίκας (5), Τότο (1), Κούρτης (2),

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ: Σαμαράς, Καραπαναγιωτίδης, Κρατήρας, Αργέντος, Αρβανιτίδης (1), Μακρής (1), Λοΐζου (2), Καρανάσιος, Κεφαλάς, Ασαρίδης (5), Ζωναρόπουλος (7), Νούλης, Μιμίκος (5), Μιχαηλίδης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου