ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων η Λάρισα!

δύο-αγωνιστικές-κεκλεισμένων-η-λάρισ-247023

Βροχή έπεσαν οι τιμωρίες στις ΠΑΕ της Β’ Εθνικής με τις ποινές να είναι ιδιαιτέρως αυστηρές.

Εκείνη που… πρωταγωνίστησε ήταν η ΑΕΛ, στην οποία επιβλήθηκε τιμωρία της έδρας για δύο αγωνιστικές, ενώ από μία έφαγαν Καλλιθέα, Τρίκαλα και Παναχαϊκή.

Συγκεκριμένα η βυσσινί ΠΑΕ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 50.000 €, ενώ της επιβλήθηκε και ποινή διεξαγωγής δύο αγωνιστικών χωρίς θεατές για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Μία αγωνιστική κεκλεισμένων επιβλήθηκε στα Τρίκαλα, την Παναχαική και την Καλλιθέα.

Από εκεί και πέρα, μία αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνουν οι Δημήτρης Σπανός και Σέρτζιαν Τσέροβιτς στην Παναχαϊκή. Αντιθέτως, στα μαλακά έπεσε ο Πανελευσινιακός, αλλά όχι και ο Αντώνιος Μολάκας που του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα για δύο μήνες, ενώ τη γλίτωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Να σημειωθεί ότι όλες οι ποινές είναι εφέσιμες.

Πάντως την αλλαγή αθλητικού δικαστή ζήτησε η ΑΕΛ από την Ενωση Β’ Εθνικής διαμαρτυρόμενη για την ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που της επιβλήθηκε και το αίτημα των Θεσσαλών γίνεται αποδεκτό.

Χθες το απόγευμα, οι «βυσσινί» ενημέρωσαν ότι την επόμενη Πέμπτη (12/11) θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής, ώστε να γίνει η αντικατάσταση του αθλητικού δικαστή και από τη στιγμή που και άλλες ομάδες είχαν σοβαρά παράπονα.

«Η διοργανώτρια αρχή της Football League ικανοποίησε άμεσα το ως άνω αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ και με δεδομένου ότι σοβαρά παράπονα για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του αλλά και για τον τρόπο κατά τον οποίο συμπεριφέρεται ο συγκεκριμένος αθλητικός δικαστής έχουν και άλλες ΠΑΕ, όρισε έκτακτη γενική συνέλευση, με μοναδικό θέμα την αντικατάστασή του, για την Πέμπτη 12/11/15 και ώρα 14:30», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας είναι αντιπρόεδρος στην Ενωση Β’ Εθνικής!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου