ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε ο ΠΑΟΚ στη Ρωσία, 2-1 η Κράσνονταρ

έχασε-ο-παοκ-στη-ρωσία-2-1-η-κράσνονταρ-248025

Την ήττα με 2-1 από την Κράσνονταρ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League γνώρισε ο ΠΑΟΚ. Οι Ρώσοι σκόραραν δύο φορές με τον Αρί στο 33’ και με τον Ζοαοζίνιο στο 67’ με πέναλτι, ενώ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» μείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στον αγώνα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους Ρώσους, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο η Κράσνονταρ ισορρόπησε και άρχισε να αναλαμβάνει τον έλεγχο του αγώνα.

Οι Ρώσοι πήραν το προβάδισμα στο 33’. Ο Αρί με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Αχμέντοφ από δεξιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γλύκο και πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του. Στο υπόλοιπο του χρόνου μέχρι το ημίχρονο δεν υπήρξε αξιόλογη φάση, ενώ ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 62’. Ο Τζαβέλλας εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ντίκαν.

Τέσσερα λεπτά μετά η Κράσνονταρ απείλησε, όταν ο Καμπορέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γλύκου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Χαρίσης έκανε πέναλτι στον Καλέσιν! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζοαοζίνιο, ο οποίος ευστόχησε και σημείωσε το 2-0 για την Κράσνονταρ.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Μακ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως στα δύο λεπτά που απέμεναν δεν κατάφερε να βρει τρόπο για να φτάσει στην ισοφάριση.

Με την ήττα αυτή ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 3 βαθμούς, ενώ η Κράσνονταρ έφτασε τους 7 και πλέον για να προκριθεί θα πρέπει να κερδίσει Καμπάλα και Ντόρτμουντ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές!

Κρασνονταρ – ΠΑΟΚ 2-1 (OTE Sport 2)

Γκολ: 33’ Αρί, 67’ πεν. Ζοαοζίνιο – 90’ +1’ Μακ

Κίτρινες κάρτες: Τορμπίνσκι, Πετρόφ, Αρί – Κόστα

Κόκκινες κάρτες:

Κρασνοντάρ:
Ντίκαν, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν (70’ Μαμάεφ), Σίγκουρντσον, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (77’ Γκαζίνσκι), Λαμπόρντε (63’ Σμολόφ), Ζοαοζίνιο, Καμπόρε, Πετρόφ, Άρι.

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (81’ Κίτσιου), Τζιόλης, Χαρίσης, Μακ, Γκολάσα (68’ Αθανασιάδης), Ροντρίγκες, Σάμπο.

3ος όμιλος

Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1 (33’ Αρί, 67’ πεν. Ζοαοζίνιο – 90’+1’ Μακ)

Ντόρτμουντ-Γκαμπάλα 4-0 (28’ Ρόις, 45’ Ομπαμεγιάνγκ, 67’ αυτ. Ζενιόφ, 70’ Μχιταριάν)

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 10 (10-3)
2. Κράσνονταρ 7 (5-4)
3. ΠΑΟΚ 3 (2-3)
4. Γκαμπάλα 1 (2-9)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου