ΒΟΛΕΪ

Νίκες εφήβων – νεανίδων της Αργούς

νίκες-εφήβων-νεανίδων-της-αργούς-252702

Στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ

Τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου στα Τρίκαλα πήραν οι έφηβοι της Αργούς, αφού προχθές Κυριακή το απόγευμα, ύστερα από πολύ καλή απόδοση κέρδισαν μέσα στο Βάκης Παρασκευόπουλος τον Ασκληπιό με το επιβλητικό 3-0 σετ. Η Βολιώτικη ομάδα βόλεϊ έπαιξε πολύ αποτελεσματικά στην άμυνα και με τακτική στο σέρβις, ανάγκασε τους Τρικαλινούς να κάνουν πολλά λάθη στην υποδοχή και στην επίθεση. Με αυτόν τον τρόπο πήρε από την αρχή προβάδισμα σε όλα τα σετ, το οποίο το διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη αυτή ήταν η πρώτη νίκη αναπτυξιακού τμήματος της Αργούς, επί του Ασκληπιού από ιδρύσεως της.

Ο προπονητής της Αργούς είχε την ευκαιρία να δώσει συμμετοχή σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Διαιτητές του αγώνα ο κος Αρβανίτης Ευάγγελος και η κα Μαλλιάρα Κων/να.

Τα σετ: 25-21,25-18,25-15

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς) Πιτσιάβας, Δρακάκης, Σδρούλια, Λεμονής, Φιλιππίδης Β(L), Καπλάνης, Ντελής, Φουρκιώτης, Λημνιώτης, Βλάχος, Μπουμπούκης, Γράντζας

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Γούλας) Βαρδούλης, Σταφυλάς, Ντούλας, Αναγνώστου Π,Νήρας, Βαιόπουλος, Αναγνώστου, Θάνος, Γραβάνης, Τσιγαρίδας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ

  • ΣΠΑΚ 10
  • Ασκληπιός Τρικάλων 6
  • Αργώ Βόλου 5
  • ΑΕΛ 5

Δύσκολη νίκη των νεανίδων

Ενα δύσκολο απόγευμα πέρασε προχθές Κυριακή η ομάδα νεανίδων της Αργούς στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα, σε αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ομάδα της ΑΘΛΕΣΗΣ. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-2 υπέρ της Βολιώτικης ομάδας, αλλά μεσολάβησαν 2,5 ώρες σκληρής «μάχης» και πολλές ανατροπές στο σκορ, για να κρίνουν τη νικήτρια ομάδα. Η ομάδα της Λάρισας αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» για την Αργώ αφού προηγήθηκε με 2-0 σετ. Στη συνέχεια η ΑΡΓΩ περιορίζοντας τα λάθη ισορρόπησε το παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ενώ το τάι μπρέικ έγειρε στη μεριά της Βολιώτικης ομάδας, μετά από ανατροπή του εις βάρος της 13-9 σε 15-17.

Η Αργώ διατήρησε τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα μετά τη ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ και βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τα σετ: 25-21,25-16,21-25,18-25,15-17

ΑΘΛΕΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: (Γκότσης) Μπαζούκη, Λαζοπούλου, Ζακζάγκα, Ζακζάγκα, Κατσιγιάννη, Κατσιγιάννη, Ευαγγελοπούλου, Μπρισίμη, Στεργίου, Αντωνιάδου, Γκόρη, Μπασλή, Μηλιόκα.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος) Γκαλάκου, Ζαφειρίου, Τσιτσιγιάννη, Φιλιππίδη, Γάκη, Κατσίφα, Γιαλαμά, Χειμάρα, Κονιστή, Πολυζώη, Τσιτρά, Κανέλλου, Τσακουμάγκου, Καλαποδά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου