ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μπει με νίκη στο 2010

να-μπει-με-νίκη-στο-2010-851206

Το προβληματικό 2009 ανήκει πλέον στο παρελθόν. Το 2010 άπαντες στη Νέα Ιωνία θέλουν να ξεκινήσει ιδανικά και η ευκαιρία για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι το σημερινό ματς απέναντι στον Εθνικό. Για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής οι κυανόλευκοι υποδέχονται στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό την ομάδα της Φιλιππιάδας και θέλουν μόνο νίκη.
Αλλωστε μπορεί ένας χρόνος να έφυγε, αλλά εκτός του ότι ο επόμενος κουβαλά προβλήματα που έμειναν από την παλιά χρονιά στην πλάτη του, παραμένει και η ανησυχία για το αγωνιστικό πρόσωπο και τη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας. Όλα αυτά καλούνται να αλλάξουν μέσα στο 2010.
Η ντροπιαστική ήττα με 4-0 στη Βέροια, με όποιον τρόπο αυτή κι αν ήρθε, δεν έχει ξεχαστεί. Παράλληλα το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας αγνοεί τη νίκη τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και μια ήττα. Εχει να κερδίσει από τις 18 Νοεμβρίου, όταν και επικράτησε εκτός έδρας της Κοζάνης. Αποτέλεσμα ήταν όλες οι παραπάνω απώλειες να τη φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση και ένα μόλις βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι κυανόλευκοι πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσουν την 5η τους νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα χρονιά και να συνεχίσουν με περισσότερη αισιοδοξία στη διοργάνωση.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Νίκης μετρά μια σημαντική απουσία για τη σημερινή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό. Συγκεκριμένα θα απουσιάσει από την άμυνα ο Αντώνης Σωτρίνης, που είδε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τη Βέροια. Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει εκτός απροόπτου ο Μοράλες, που μετά τον τραυματισμό του είναι έτοιμος να επιστρέψει.
Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Χόρχε Μπάριος είναι με το Νάνι να υπερασπίζεται την εστία και τους Καρακώστα, Μοράλες, Στάμο και Καριώτη στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ο Μάγγος θα έχει ανασταλτικό ρόλο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ λίγο πιο επιθετικά καθήκοντα θα επωμιστεί ο Μωυσίδης. Τις δυο πλευρές θα καλύψουν οι Παπαστεργίου και Μπογκαντίνοφ, ενώ προωθημένοι θα είναι οι Γεωργιάδης και Σάντσεζ.
Ο Στυλιανός Φώτης από την Ενωση Ευβοίας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό την ερχόμενη Κυριακή με τη Νίκη να υποδέχεται τον Εθνικό Φιλιππιάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλης Καμπούρης από την Εύβοια και ο Δημήτρης Τζαφόλιας από την Ανατολική Αττική. Τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Μάγειρας.
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Εχει πανηγυρίσει μέχρι σήμερα έξι φορές τη νίκη, τρεις ήρθε ισόπαλος, ενώ πέντε ηττήθηκε. Εκτός έδρας έχει καταφέρει δυο φορές να πάρει διπλό και το ένα από αυτά ήταν η μεγάλη έκπληξη της προπερασμένης αγωνιστικής, αφού κέρδισε στην Επανωμή την πρωτοπόρο Αναγέννηση. Διπλό πήρε και στην Κοζάνη, ενώ τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στους Νέους Επιβάτες. Στον Εθνικό Φιλιππιάδας αγωνίζεται και ο γνωστός από την θητεία του στη Νίκη, Δημήτρης Μπαλάφας.
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Ωρα: 15.00
Διαιτητής: Στ. Φώτης (Ευβοίας)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠ.
1.ΝΑΝΙ 1.ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ
3.ΜΟΡΑΛΕΣ 4.ΠΑΛΙΑΓΚΑΣ
6.ΣΤΑΜΟΣ 5.ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ
13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ 16.ΓΑΤΣΕΛΟΣ
11.ΚΑΡΙΩΤΗΣ 19.ΚΑΤΑΓΗΣ
18.ΜΑΓΓΟΣ 30.ΜΠΑΛΑΦΑΣ
14.ΜΩΥΣΙΔΗΣ 10.ΤΡΟΥΛΛΗΣ
20.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ 21.ΚΟΛΙΝΣ
21.ΜΠΟΓΚΑΝΤΙΝΟΦ 9.ΝΤΑΛΑΚΑΣ
23.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 20.ΜΠΑΣΙΟΥΚΑΣ
9.ΣΑΝΤΣΕΖ 99.ΜΙΧΑΛΗΣ
Προπονητές:
Χ. ΜΠΑΡΙΟΣ Ν. ΛΑΠΠΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου