ΠΟΛΟ

Επεσαν στην πισίνα

επεσαν-στην-πισίνα-262331

Ξεκίνησαν τα φιλικά για τους μπόμπιρες της Νίκης Βόλου στο πόλο

Ξεκίνημα στα φιλικά για την καλύτερη προετοιμασία των ομάδων της ενόψει της νέας περιόδου πραγματοποίησε η ομάδα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Η αρχή έγινε με τη μικρότερη ηλικιακά κατηγορία, αυτή των μίνι παίδων (2003 και μικρότεροι), στην οποία πέρσι η ομάδα συμμετείχε στην τελική φάση και στην οποία φέτος φιλοδοξεί σε παρόμοια και μεγαλύτερη διάκριση.

Φιλοξενούμενη στο κολυμβητήριο Βασίλης Πολύμερος ήταν η ομάδα της Ν.Ε. Λάρισας σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, το οποίο βοήθησε τους αθλητές και τους προπονητές των ομάδων να καταλάβουν τις αδυναμίες και τα σημεία που πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στις προπονήσεις.

Ως συνεχεία της πολύ σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, ταυτόχρονα διεξήχθη και φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στα προ-μίνι (2005 κ μικρότεροι), ηλικίες στις οποίες μετράει περισσότερα από 40 παιδιά τα οποία κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Το γεγονός ότι οι μικροί αθλητές έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αγωνιστικό παιχνίδι, δείχνοντας ταυτόχρονα τις αρετές τους, άφησε πολύ ικανοποιημένους τους προπονητές και τους παράγοντες της ομάδας.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου: «Θέτοντας υψηλούς στόχους και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε παιδιά και γονείς, το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης έχει προγραμματίσει σειρά φιλικών παιχνιδιών για όλες τις κατηγορίες της με ομάδες που αποτελούν παραδοσιακές δυνάμεις στο χώρο του αθλήματος, όπως επίσης και εκατέρωθεν φιλοξενίες. Τέλος οφείλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Ν.Ε. Λάρισας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και ελπίζει σε συνέχεια των φιλικών παιχνιδιών».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου