ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το γειτονικό ντέρμπι ξεκίνησε νωρίς…

το-γειτονικό-ντέρμπι-ξεκίνησε-νωρίς-263048

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να φιλοξενεί αύριο (3 μ.μ. – OTE Sport 3 HD) τα Χανιά, για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο όπως φαίνεται, στο μυαλό όλων βρίσκεται η αναμέτρηση με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή στις 6 μ.μ.

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, απευθύνουν κάλεσμα αρχικά στον κόσμο για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου και στη συνέχεια αναφέρουν για την ομάδα της ΑΕΛ, πως πρέπει η φετινή «ποδοσφαιρική απάτη» να λάβει τέλος. Παράλληλα σε δήλωσή του ο παράγοντας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε πως… «Ο Μπέος κάνει κουμάντο», με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να απαντά, κάνοντας λόγο για ένα ακόμη παραλήρημα του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος θα πάρει την απάντηση που του αρμόζει εν ευθέτω χρόνω.

Στην ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys αναφέρουν: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας μας για το επιτυχημένο αποτέλεσμα και την καλή εμφάνιση στον αγώνα με την Λαμία.

Δηλώνουμε την πίστη μας στις δυνατότητες και του φετινού Ολυμπιακού Βόλου και είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις προσπάθειες της ομάδας για να πετύχει τους στόχους της. Η επιθυμία όλων μας είναι να δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμα ψηλότερα και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα και καθολική στήριξη στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει παντού να πρωταγωνιστεί και για αυτό και ο προσεχής αγώνας του Κυπέλου με τα Χανιά είναι για εμάς πολύ σημαντικός. Για αυτό και καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο ΕΑΚ την Πέμπτη στις κερκίδες του ΕΑΚ.

Την Κυριακή ακολουθεί ένας ακόμα σημαντικός αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες, όπου πρέπει η φετινή «ποδοσφαιρική απάτη» να λάβει τέλος. Αν οι παίκτες μας αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και βγάλουν στον αγώνα πάθος και δυναμισμό, τότε θα κερδίσουν τους φανερούς …αλλά και αφανείς αντιπάλους που πιθανόν θα υπάρχουν σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Βόλος είμαστε! Παντού και πάντα».

Στη δήλωση του ο κ. Κούγιας σχολίασε αναφορικά με την παραχώρηση της σουίτας του AEL FC Arena στον Αχιλλέα Μπέο:

«Οταν ήμουν αντιπρόεδρος στον Ηρακλή, είχα κάνει αίτημα ο ιδιοκτήτης της αντίπαλης ομάδας να φιλοξενείται αυτός και κάποιοι ακόμα στο γήπεδο. Ας μην το κρύβουμε ο Μπέος κάνει κουμάντο και οι συνεργάτες του. Μπορεί να το αρνηθεί, αλλά μόνο για το νομικό. Αλλά γενικά αυτός και οι συνεργάτες του κάνουν τη διαχείριση. Είναι ο δήμαρχος, το πρώην αφεντικό και αυτός ο Ολυμπιακός Βόλου αξίζει να έχει μία φιλοξενία.

Ας το δει και αυτός και όλοι σαν το γήπεδο που θα μοιράζει «κόμπλεξ». Που θα έρχονται όλοι από τις «παράγκες» και θα βλέπουν αυτό το «στολίδι». Ενα γήπεδο που πολύ λέγανε πως η ΑΕΛ δεν παίρνει αποτελέσματα και τώρα με 10.000 κόσμο γίνεται μία καυτή έδρα. Εγώ θα είμαι κάτω μαζί με τον κόσμο, αλλά επειδή ξέρω τι έχει περάσει ο φίλαθλος κόσμος της πόλης του έδωσα τη σουίτα. Εμείς κάναμε την κίνηση που θέλαμε να κάνουμε και να γίνει μία ποδοσφαιρική γιορτή. Μακάρι να έρθουν και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου».

Από τη μεριά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απάντησε: «Δεν θα ασχοληθούμε με τον κ. Κούγια ενόψει του επικείμενου αγώνα της Κυριακής και δεν θα σχολιάσουμε ένα ακόμη παραλήρημά του γιατί αυτή είναι η παγίδα στην οποία επιθυμεί να πέσουμε. Θα ασχοληθούμε όμως μαζί του όπως του αρμόζει εν ευθέτω χρόνω».

Με Κατσικογιάννη στη Λάρισα

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν χθες Τρίτη, οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Ετσι άρχοντας του ντέρμπι με την ΑΕΛ θα είναι ο 31χρονος ρέφερι, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, από το Σύνδεσμο Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Τζιαμπάσης και Θεόδωρος Τζιουβάρος από τον σύνδεσμο Κοζάνης. Τέταρτος θα είναι ο Διονύσιος Ζούγρας από την Ενωση Κοζάνης και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.

Τα εισιτήρια με τα Χανιά

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Χανιά που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου αύριο Πέμπτη 29/10/2015 στις 3.00 μ.μ. Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους στα εξής σημεία:

• Γραφεία Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου, Βόλος

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, 2421020720

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, 2421053749

Αύριο, Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1,3,5: Γενική είσοδος 10 ευρώ

Θύρα 4 (VIP): 20 ευρώ.

Στον αγώνα με τον ΑΟ Χανιά όλα τα παιδιά έως και 12 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν με την παρουσία των συνοδών τους. Επιπλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, θα διαθέσει 50 εισιτήρια δωρεάν σε ανέργους. Οι δικαιούχοι μπορούν να τα προμηθευτούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και της κάρτας ανεργίας από τα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου