ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

για-πρώτη-νίκη-στο-πρωτάθλημα-266651

Την ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο, στις 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Πρόκειται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Κενταύρου, στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Αγριάς δεν μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στο Αίγιο από το Σεριφάτο, από μια ομάδα φαβορί για τις πρώτες θέσεις, παρά τη πολύ καλή προσπάθεια του Κενταύρου στο δεύτερο ημίχρονο.

Θέλει έτσι σήμερα Σάββατο στις 6 μ.μ. να σημειώσει τη πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στην ομάδα της Σαλαμίνας. Να σημειωθεί πως ο Τελαμώνας κέρδισε την άνοδο στην Α2 κατηγορία, πριν από δύο εβδομάδες, μετά το νικηφόρο αγώνα μπαράζ με την ομάδα του Αλκυών Δρεπάνου. Ετσι ο Τελαμώνας πήρε τη θέση του Πανελλήνιου Γ.Σ. (που αγωνίζεται πια στη Handball Premier). Στον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στη Καλλιθέα, έδειξε αδυναμίες στον αγωνιστικό χώρο, αυτό όμως δε σημαίνει πως αύριο δεν έρχεται αποφασισμένη για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, που συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α2 εθνική κατηγορία, είναι αρκετά ανανεωμένη σε σχέση με πέρυσι, έχει όμως τη φιλοδοξία να πετύχει μια καλή πορεία και τη φετινή χρονιά, αντάξια της περσινής, Για τον αγώνα με το Τελαμώνα, ο τεχνικός του Κενταύρου Τσιάπας Γιάννης υπολογίζει στους: Καραπαναγιωτίδη Γιάννη, Μακρή Χρήστο Ι., Σαμαρά Γιώργο, Ασαρίδη Παναγιώτη, Κρατήρα Διονύση, Μιμίκο Κώστα, Καρανάσιο Κώστα, Ζωναρόπουλο Παναγιώτη, Ροδοβίτη Βασίλη, Λοίζου Γιώργο, Μάνο Αλέξανδρο, Αργέντο Δημήτρη, Νούλη Δημήτρη, Μακρή Χρήστο Γ., Μιχαηλίδη Ηλία, Αρβανιτίδη Θάνο, Κεφαλά Αθανάσιο, Σκετόπουλο Νίκο, Λαγδό Χρήστο.

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας του Κενταύρου υπολογίζουν στη συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού της περιοχής, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου