ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ιστορικό ματς στην «Κλούβα»

ιστορικό-ματς-στην-κλούβα-275210

Ιστορική είναι η σημερινή αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί το Ρήγα Φεραίο στο Παντελής Μαγουλάς στις 4 μ.μ. στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής του 2ου ομίλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν πολλά κοινά, όπως τόνισε και ο προπονητής της Νίκης, Λεωνίδας Μπίλης, όμως ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες σε οποιαδήποτε κατηγορία. Αυτό θα γίνει σήμερα με την επιστροφή των ομάδων της Μαγνησίας στις φυσικές τους έδρες, μετά την άρση της ποινής της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ, που είχε αναγκάσει Νίκη Βόλου, Ρήγα Φεραίο αλλά και Πύρασο να παίζουν στη Λάρισα.

Με 20άδα η Νίκη

Την αποστολή της Νίκης Βόλου για το σημερινό αγώνα απαρτίζουν συνολικά 20 ποδοσφαιριστές, με τους Κοτίτσα και Ταουσιάνη να επιστρέφουν μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ εκτός θα βρίσκονται οι τραυματίες Νάκας και Μέτσε.

Αναλυτικά στους 20 βρίσκονται οι: Σταυράκης, Παπουρτζής, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Πασκούλεφ, Λάμπρου, Κοτίτσας, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Χολέβας, Βέργος, Κολημήτρας, Ιβανίδης, Κυπτίου, Κόλα, Ταουσιάνης, Αποστολίδης, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Κρεββατάς.

Οπως ανακοινώθηκε μάλιστα χθες καθήκοντα γενικού αρχηγού στην ομάδα αναλαμβάνει ο κ. Απόστολος Κουφογεώργος, επιστρέφοντας μετά τη θητεία του στους κυανόλευκους την περίοδο 2013-14, όταν και οι κυανόλευκοι έφτασαν στην κατάκτηση της ανόδου.

Η αποστολή του Ρήγα

Από την άλλη ο προπονητής των Βελεστινιωτών, Λάκης Μπακάλης, έκανε προπονήσεις από την Πέμπτη έως και χθες, όπου κατέληξε στους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή για το σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά οι 23: Τσουμπέκος, Κεφαλάς, Τριανταφύλλου, Γουτούλης, Σπαθής, Χατζηαθανασίου, Γούτσιος, Βουραζέρης, Γκάγκας, Αποστολίδης, Γεωργατζής, Χατζής, Αλεξίου, Ζενούνι, Τσίπη, Πέτσης, Γκίκα, Θεοδώρου, Πάσχος, Σέττος, Σφάκας, Κορέτα. Εκτός αποστολής είναι οι Δημήτρης και Νίκος Μιαρίτης, Στέργιος Μπακάλης και Δημήτρης Γάρος.

Ο Ρήγας μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει συλλέξει πέντε βαθμούς, μιας και στην πρεμιέρα ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Εθνικό Φιλιππιάδας με 2-0 και τη δεύτερη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Οπούντιο δίχως τέρματα. Στη συνέχεια και για την τρίτη στροφή επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-1 του Τυρνάβου και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ήρθε ισόπαλος, 1-1, με το Φωκικό στο Αρμένιο την περασμένη Τετάρτη, όπου άξιζε κάτι παραπάνω από τον 1 βαθμό.

Εισιτήρια από τις 2 μ.μ.

Με ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Σημειώνεται ότι θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους. Η είσοδος της σκεπαστής και η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου για τους φιλάθλους της Νίκης.

Επίσης οι φίλαθλοι του Ρήγα Φεραίου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 2 μ.μ. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν, ενώ τα παιδιά που ανήκουν στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν στο γήπεδο (με τους προπονητές τους και ντυμένα με τις φόρμες τους) από την κερκίδα της Μαιάνδρου.

Ναουμίδης: «Το 110% για νίκη»

Ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης Βόλου, Γιώργος Ναουμίδης, αποτελεί μέχρι σήμερα έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Μάλιστα ο 22χρονος αμυντικός, παίζοντας με τη φανέλα των Βελεστινιωτών δεν έχασε ούτε λεπτό συμμετοχής. Ο ίδιος μίλησε για το σημερινό τοπικό ντέρμπι αλλά και την περασμένη αγωνιστική στην Αγιά. Αρχικά σχολίασε:

«Δεν σας κρύβω ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σ’ αυτή την ομάδα όνειρό μας ήταν να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Από την αρχή ήμασταν αναγκασμένοι να αλλάζουμε συνεχώς γήπεδα και επιτέλους ήρθε η στιγμή να αγωνιστούμε στο Παντελής Μαγουλάς μπροστά στον κόσμο μας και εύχομαι να κερδίσουμε και να του δώσουμε χαρά».

Για τα συναισθήματα να αγωνίζεται κόντρα στην πρώην του ομάδα: «Αγωνίστηκα στο Ρήγα για ένα χρόνο και πιστεύω πως βοήθησα την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Πλέον είμαι ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και θέλω και αυτή η ομάδα να πετύχει. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 110% για να νικήσει η ομάδα σήμερα».

Για το αν υπάρχει άγχος με την επιστροφή της ομάδας στην «Κλούβα»: «Το μόνο άγχος που υπάρχει είναι ότι θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι δημιουργικό άγχος. Σε τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας είχαμε τη βοήθεια του κόσμου μας και δεν φάνηκε κάποια απώλεια και η ομάδα είναι αήττητη. Επιστρέφουμε στην έδρα μας πλέον και θέλουμε ένα νέο σερί νικών».

Για την ισοπαλία στην Αγιά: «Εγιναν κάποια λάθη στον αγώνα και ο προπονητής μας, μας είπε που έγιναν αυτά μέσα στα αποδυτήρια. Ο τρόπος που αγωνίστηκε ο αντίπαλος, μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Κάποια σφυρίγματα που κατά την άποψή μου ήταν λανθασμένα, μας έβγαλαν επίσης εκτός ρυθμού. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη και σήμερα απέναντι στο Ρήγα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Οσον αφορά το παιχνίδι της Αγιάς, μου έκανε εντύπωση πως στο τέλος της αναμέτρησης είδα την αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίζει. Αυτό θα το αντιμετωπίσουμε και στη συνέχεια. Οποιος παίζει με τη Νίκη Βόλου, που είναι το φαβορί του ομίλου θα γιγαντώνονται και θα παίζει στο μισό γήπεδο. Εμείς πρέπει να βρίσκουμε τους τρόπους για να σπάμε τις άμυνες και να βγαίνουμε νικητές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου