ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγιασμός και παρουσίαση νέας εμφάνισης του Σ.Δ.Κ.Μ.

αγιασμός-και-παρουσίαση-νέας-εμφάνισ-276112

Σε μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση στα γραφεία του, ο Σ.Δ.Κ.Μ. πραγματοποίησε τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2015-2016, αλλά και την παρουσίαση της καινούριας φανέλας του χορηγού «PAPANIKOLAOU TRANSPORT».

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Μ. ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα «καλή αγωνιστική χρονιά» με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Το παρών έδωσαν ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Μ. κ. Βαφειάδης Σταύρος, ο παλιός διαιτητής κ. Τάκης Παπουτσής, το Δ.Σ. του συνδέσμου κριτών Μαγνησίας, το μέλος της ΚΕΔ – ΕΣΚΑΘ κ. Μόρφη Γιούλα και οι ενεργοί και μη διαιτητές του Συνδέσμου.

Τον αγιασμό τέλεσε όπως κάθε χρόνο ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος απηύθυνε στα μέλη του Συνδέσμου τις εγκάρδιες ευχές του για μια επιτυχημένη και παραγωγική χρονιά, τονίζοντας ιδιαίτερα το πολυσήμαντο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο που προσφέρουν τα μέλη του Σ.Δ.Κ.Μ. και τον ευχαριστεί για αυτό, όπως και οι κύριοι κ.κ. Βαφειάδης και Παπουτσής, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική παρουσία των Βολιωτών διαιτητών στους αγωνιστικούς και όχι μόνο χώρους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας, αισθάνονται την ανάγκη να «ευχαριστήσουν θερμά τον χορηγό κ. Παπανικολάου Αντώνη για τη συνεχή και πολύτιμη στήριξή του σε μια εποχή πολύ δύσκολων οικονομικών συγκυριών και συνθηκών, δίνοντάς μας την δυνατότητα να μπορούμε να συνεχίζουμε απρόσκοπτα την πορεία που ήδη έχει διαγράψει ο Σύνδεσμός μας προς την καταξίωση, με αξιοπρέπεια και ήθος στους αγωνιστικούς χώρους και όχι μόνο».

Επίσης το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Μ. με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. και της Ε.Σ.Κ.Α.Θ, στέλνει τις ευχές του «σε όλα τα σωματεία της Ενωσης, στους συνεργάτες κριτές, αλλά και στους φιλάθλους της Μαγνησίας για υγεία, επίτευξη των αγωνιστικών στόχων και για μία καλή κι επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με αγαστή συνεργασία και επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου