ΤΟΠΙΚΟ

Στη Λάρισα Πύρασος και Ρήγας

στη-λάρισα-πύρασος-και-ρήγας-284622

Συνέχεια με την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχουμε σήμερα με τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 4 μ.μ. Συγκεκριμένα στο γήπεδο Ναρθάκι Φαρσάλων αγωνίζεται ως γηπεδούχος ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου κόντρα στον αήττητο Θεσπρωτό, ενώ ο Ρήγας Φεραίος δοκιμάζεται στην έδρα του Τυρνάβου με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πύρασος – Θεσπρωτός

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Καναλάκι ο Πύρασος σήμερα υποδέχεται στο Ναρθάκι τον πρωτοπόρο Θεσπρωτό. Η ψυχολογία των παικτών του Στέφανου Ξηροφώτου είναι ιδιαίτερα καλή και όλοι περιμένουν το σημερινό παιχνίδι, όπου μοναδικός σκοπός τους είναι η τρίτη νίκη έναντι της ομάδας της Ηγουμενίτσας.

Ο Πύρασος στο περσινό πρωτάθλημα και τις δύο φορές που ήρθε αντιμέτωπος με την συγκεκριμένη ομάδα αναδείχθηκε νικητής, αφού στον πρώτο γύρο είχε περάσει από την Ηγουμενίτσα με 0-1 χάρη σε τέρμα του Δαμάσκου, ενώ στη Νέα Αγχίαλο, οι «κυανόλευκοι» είχαν επιβληθεί επί του Θεσπρωτού με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του αρχισκόρερ, Παναγιώτη Κοντοβά.

Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έκανε καθημερινές προπονήσεις και προχθές Παρασκευή μετά την απογευματινή προπόνηση, ανακοίνωσε τους παίκτες οι οποίοι θα απαρτίσουν την αποστολή για το σημερινό αγώνα.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρος Αναστασίου, Κώστας Βαγγελάκος, Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, Αρκάδιος Δημητριάδης, Σωτήρης Καραγιώργος, Θανάσης Καρακώστας, Κώστας Καραλόπουλος, Γιάννης Καψιώτης, Παναγιώτης Κοντοβάς, Νίκος Κοτζαθανάσης, Βίκτωρας Κουρτέλης, Φάνης Μαλακασιώτης, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Πλασταράς, Σταύρος Σαμαράς, Δημήτρης Στεφανής, Κώστας Τσιουρέλης, Σπύρος Χαλάτσης, Σωτήρης Χατζητρακόσιας. Εκτός έμεινε ο Χρήστος Δαμάσκος που συμμετείχε στο πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε πως: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Θεσπρωτός έχει καλούς παίκτες και είναι πρωτοπόρος του ομίλου. Εμείς, πάμε για τη νίκη έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε τους τρεις βαθμούς που πήραμε μακριά από την έδρα μας την προηγούμενη αγωνιστική».

Ο προπονητής του Πυράσου μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

Τέλος, η διοίκηση του Πυράσου ήρθε σε συμφωνία με επαγγελματίες αυτοκινητιστές (ταξί) έτσι ώστε οι φίλαθλοι της ομάδας να ταξιδέψουν οικονομικά στο γήπεδο όπου αγωνίζεται η ομάδα για βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους. Αναλυτικά: «Για τη μετάβαση φιλάθλων μας στο Ναρθάκι για τον αγώνα της ομάδος μας με αντίπαλο τον Θεσπρωτό σήμερα Κυριακή 11-10-2015, η διοίκηση του Πυράσου συμφώνησε με επαγγελματίες αυτοκινητιστές (ΤΑΞΙ) αντί του ποσού των 35 ευρώ μετ’ επιστροφής. Η προσφορά ισχύει για μετακίνηση τεσσάρων ατόμων σε κάθε όχημα από Νέα Αγχίαλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει ορισθεί ο κ. Ξηρογιάννης Στέφανος από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Καραγιάννης Στυλιανός και Λιτοσελίτης Γεώργιος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Τύρναβος – Ρήγας Φεραίος

Χωρίς απουσίες θα ταξιδέψει στον Τύρναβο ο Ρήγας Φεραίος. Ο Λάκης Μπακάλης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του για το δεύτερο εκτός έδρας αγώνα που δίνει η ομάδα του, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι Βελεστινιώτες από την περασμένη Τετάρτη προπονούνται καθημερινά και χθες ο έμπειρος προπονητής, ανακοίνωσε τους 20 παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον Τύρναβο.

Αναλυτικά: Απόστολος Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Κωνσταντίνος Γεωργατζής, Χρήστος Σπαθής, Δημήτρης Μιαρίτης, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Γούτσιος, Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Αποστολίδης, Γιώργος Χατζής, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Νίκος Μιαρίτης, Αποστόλης Σφάκας, Κωνσταντίνος Γουτούλης,

Δημήτρης Σέττος, Γιώργος Τσίπι, Ηλίας Γκίκας, Γιάννης Κορέτα, Παρασκευάς Θεοδώρου.

Οι Βελεστινιώτες έως τώρα έχουν μία ισοπαλία και μία ήττα και θέλουν στο σημερινό παιχνίδι να πάρουν βαθμό ή βαθμούς, έτσι ώστε να ανέβουν στο βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, έτσι ώστε να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Μπαϊραμίδης Πασχάλης και βοηθοί του οι κ.κ. Παπαδόπουλος Χρήστος και Μπαλιαγκάς Αλέξανδρος, όλοι από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Η Βαθμολογία

1. Νίκη Βόλου 6

2. Θεσπρωτός 6

3. Καραϊσκάκης 4

4. Εθνικός Φιλιππιάδας 4

5. Δωτιέας Αγιάς 4

6. Πιερικός 4

7. Πύρασος 3

8. Οικονόμος Τσαριτσάνης 3

9. Αιγινιακός 3

10. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3

11. Τύρναβος 2

12. Ρήγας Φεραίος 1

13. Οπούντιος Μαρτίνου 1

14. ΑΕ Φαρκαδόνας 0

15. Πύδνα Κίτρους 0

16. Αχέρων καναλακίου 0

17. Φωκικός Αμφισσας 0

*Το ρεπό τους έχουν κάνει οι Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Πύδνα Κίτρους. Η Νίκη Βόλου έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. SuperLeague. Ο Πιερικός έχει -6 βαθμούς με απόφαση της FootballLeague.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής:

Σήμερα, Κυριακή 11/10 (4μ.μ.)

Φαρκαδώνα – Εθνικός Φιλιππιάδας

Καρυπίδης, Δεμερτζής, Κουπαράνη (Πέλλας)

Πύδνα Κίτρους – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Σκουλάς, Ζιγκερίδης, Γκαϊντατζής (Σερρών)

Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΕ Καραϊσκάκης

Νταούλας, Νιδριώτης, Στάικος (Αθηνών)

Τύρναβος – Ρήγας Φεραίος

Μπαϊραμίδης, Παπαδόπουλος, Μπαλιάγκας (Κοζάνης)

Πύρασος – Θεσπρωτός

Ξηρογιάννης (Βοιωτίας), Καραγιάννης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)

Φωκικός – Δωτιέας Αγιάς

Τζουανόπουλος, Ζούλης, Νούλας (Αχαΐας)

Αιγινιακός – Αχέρων Καναλακίου

Δραγούσης, Τζαμπαζάκης, Κοεντάς (Κιλκίς)

Νίκη Βόλου – Πιερικός

Γκορτσίλας, Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης (Μακεδονίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου