ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Από τη Νίκη και το Βόλο στους κορυφαίους του κόσμου

από-τη-νίκη-και-το-βόλο-στους-κορυφαίου-288127

Πριν λίγες ημέρες ήταν η κλήση του Ανταμ Τζανετόπουλου στην Εθνική για να γεμίσει με υπερηφάνεια την οικογένεια της Νίκης Βόλου και χθες ήρθε η σειρά του Δημήτρη Λημνιού, αφού η αγγλική εφημερίδα «Guardian» συμπεριέλαβε τον 17χρονο Βολιώτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη Νίκη Βόλου, στα 50 μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο εξτρέμ του Ατρόμητου πλέον, που έκανε και το ντεμπούτο του στην Ευρώπη κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης βρίσκεται δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως οι Μαϊγκά, Μαστούρ, Οντεργκααρντ, Μπιέλικ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός Ελληνας της λίστας, αλλά όχι και ο μοναδικός με ελληνικές ρίζες και αυτό γιατί στη λίστα είναι και ο Πάνος Αρμένακας που έχει συμμετοχές και με την εθνική Αυστραλίας, αλλά και με την εθνική Ελλάδας Κ-17.

Για τη συγκεκριμένη διάκριση εξέδωσε ανακοίνωση και ο Ατρόμητος αναφέροντας:

«Μέσα στα 50 καλύτερα ταλέντα του κόσμου συμπεριλαμβάνει το Δημήτρη Λημνιό ο «Guardian»! Η αγγλική εφημερίδα παρουσιάζει στην ηλεκτρονική της έκδοση τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως που έχουν γεννηθεί το 1998 με τον εξής τίτλο: «Next Generation 2015: 50 of the best young talents in world football». Ο νεαρός άσος του Ατρόμητου είναι ο μοναδικός Ελληνας που έχει συμπεριληφθεί λοιπόν στην κορυφαία 50άδα του πλανήτη μας!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου