4ο ατομικό τουρνουά πουλ

Τελευταία ενημέρωση: 2015-10-07, 13:03:35
4ο ατομικό τουρνουά πουλ

Ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή 4 Οκτωβρίου το 4ο ατομικό τουρνουά πουλ (2015) που διοργανώνει η Σκακιστική Ενωση Βόλου στο εντευκτήριο του συλλόγου με τη συμμετοχή 21 σκακιστών. Γι αυτό το λόγο στο Α γκρουπ δυναμικότητας συγκροτήθηκαν δύο ισοδύναμοι όμιλοι (Α1 και Α2) και στο Β γκρουπ δυναμικότητας, ένα όμιλος (Β). Οι παρτίδες του 1ου γύρου και των τριών ομίλων διεξήχθησαν κανονικά και χωρίς καμία αναβολή. Στον Α1 όμιλο είχαμε την επανεμφάνιση μετά από πολλά χρόνια σε τουρνουά του προέδρου του συλλόγου Γ. Καβούρη, που όμως ηττήθηκε από το νεαρό αντίπαλο του καθώς και του παλαιού επίσης σκακιστή, Δ. Πετρούλια που και αυτός ηττήθηκε από το νεαρό αλλά έμπειρο αντίπαλο του. Στον Α2 όμιλο είχαμε ισοπαλία στην παρτίδα μεταξύ των έμπειρων σκακιστών Κορώνα Β.- Τζαμτζή Κ. Τα πλήρη αποτελέσματα και στους τρεις ομίλους έχουν ως εξής:

Γκρουπ Α

Α1 Ομιλος

Ζαϊρές Κ - Χατζηπολίτης Γ.    0-1

Παπαδούλης Γ. - Πετρούλιας Δ.         1-0

Οικονομίδης Σ. - Καβούρης Γ.           1-0

Α2 Ομιλος

Φώτου Χρ. - Δημόπουλος Χρ.           0-1

Κορώνας Β. - Τζαμτζής Κ.     0,5-0,5

Καλατζαντωνάκης Αλ. - Λαγάρας Στ.            0-1

Γκρουπ Β

Β Ομιλος

Τζαμτζής Σ. - Αγραφιώτης Στ.            0-1

Μαλαμούλης Δ. - Αγραφιώτης Μ.      0-1

Χατζίρη Αικ. - Γιαννούλας Ι. 0-1

Βάσιλας Εκτ. - Καλλίας Σπ.    0,5-0,5

Παπαϊωάννου Π. (Bye)

Τους αγώνες διαιτήτευσαν ο Ι. Σκοτεινιώτης και ο Ι. Πατρίκος. Την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθούν οι παρτίδες του 2ου γύρου για όλους τους ομίλους, ενώ το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ξεκινά και το 2ο ατομικό νεανικό τουρνουά πουλ που διοργανώνει η Σ.Ε. Βόλου και στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι σκακιστές γεννηθήκαν μετά την 1/1/1997. Δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Η προκήρυξη του τουρνουά με άλλες λεπτομέρειες βρίσκονται στις ιστοσελίδες του συλλόγου: https://sevolou.files.wordpress.com/2015/09/sevolou_youth_oct2015.pdf. και https://sites.google.com/site/sevolou.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=