ΤΟΠΙΚΟ

Ισόπαλοι Απόλλων και ΑΕ Διμηνίου

ισόπαλοι-απόλλων-και-αε-διμηνίου-289453

Την περασμένη Κυριακή 4/10 στο γήπεδο των Καναλίων, ο τοπικός Απόλλων υποδέχθηκε την ΑΕ Διμηνίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Τελικό σκορ 2-2. Η ομάδα του Κώστα Ρέππου έδειξε πως αν και νεοφώτιστη, προβλέπεται να είναι δυνατός αντίπαλος για όλους.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 20ο λεπτό χάρη σε γκολ του Τσιουρή. Ο Κόκκαλης έβγαλε την ασίστ και ο νεαρός επιθετικός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κόκκαλης διπλασίασε τα τέρματα των Καναλιωτών, με ατομική ενέργεια και πλασέ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 60΄ο Κ. Ανατολής μείωσε σε 2-1 και ο Ζιώγας στο 70΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Κώστας Ρέππος έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του. Ενώ οι Γιαννακούρας και Κελεσίδης, οι οποίοι δεν είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία από την αρχή λόγω τραυματισμών, σήμερα ξεκινούν να συμμετέχουν κανονικά στο καθημερινό πρόγραμμα.

Ο Κώστας Παπαστεργίου δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα των νεαρών παικτών.

ΚΩΝ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τα σημερινά φιλικά της ΕΠΣΘ

Τέσσερα φιλικά θα διεξαχθούν σήμερα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων της ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα:

  • ΑΕ Διμηνίου – Διαγόρας Στεφ. στο γήπεδο του Διμηνίου στις 4μ.μ.
  • Πανιώνιος – Τοξότης στον Σαμπάναγα στις 4:15μ.μ.
  • Απόλλων – Ν.Α. Νίκης στα Κανάλια στις 5μ.μ.
  • Ηρακλής – Μικροθήβες στο Βασδέκειο στις 5:30μ.μ.
  • Μαγνησιακός – Ένωση Λεχωνίων στο γήπεδο Μαγνησιακού στις 8 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου