ΤΟΠΙΚΟ

Δύσκολες αναμετρήσεις για Ρήγα και Πύρασο

δύσκολες-αναμετρήσεις-για-ρήγα-και-πύ-289489

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής οι ομάδες της Μαγνησίας έχουν δύσκολο έργο. Την προσεχή Κυριακή 11/10 ο Ρήγας Φεραίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον μαχητικό Τύρναβο, ενώ ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου θα υποδεχτεί τον Θεσπρωτό στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, εάν η ΕΠΟ κρατήσει το λόγο της και άρει την ποινή μετά τις εκλογές της ΕΠΣΘ.

Δύσκολη αποστολή για Ρήγα

Την Κυριακή 11/10 στο γήπεδο του Τυρνάβου, δοκιμάζεται ο Ρήγας Φεραίος, κόντρα στην τοπική ομάδα. Ο Τύρναβος προέρχεται από δύο ισοπαλίες, αλλά έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Ωστόσο, στο στρατόπεδο του Βελεστίνου όλοι είναι αισιόδοξοι, πως θα τα καταφέρουν και θα πάρουν το πολυπόθητο «διπλό» που θα τους αποσπάσει από τις τελευταίες θέσεις από νωρίς. Ο Λάκης Μπακάλης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, αφού δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ προχθές Δευτέρα έγινε προπόνηση και αποθεραπεία για αυτούς που αγωνίσθηκαν και χθες ο προπονητής έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Σήμερα υπάρχει διπλή προπόνηση, βάρη το πρωί και τακτική το απόγευμα, ενώ από αύριο μέχρι και το Σάββατο θα υπάρχουν καθημερινές προπονήσεις, έτσι ώστε ο τεχνικός να αποφασίσει ποιοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Με ανεβασμένο ηθικό ο Πύρασος

Με ανεβασμένο το ηθικό και με την ελπίδα πως θα αγωνισθεί στη φυσική της έδρα στην Νέα Αγχίαλο, ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της, ενόψει της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, όπου θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό, η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ηγουμενίτσας, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Μία εντός έδρας με 2-0 επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης και στη δεύτερη αγωνιστική πέρασε από την έδρα της Πύδνας Κίτρους με 0-1.

Προχθές Δευτέρα ο προπονητής του Πυράσου, έδωσε ρεπό στους παίκτες του και χθες έγινε η πρώτη προπόνηση. Ο Χρ. Δαμάσκος συνεχίζει να είναι τραυματίας, συνεπώς δεν μπορεί να υπολογίζεται ούτε και για αυτήν την αγωνιστική από τον Στέφανο Ξηροφώτο και ο Καψιώτης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Ενώ, ο Αναστασίου που αγωνίσθηκε μετά το 87’ στην αναμέτρηση με τον Αχέροντα, αναμένεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του μέχρι τον Κυριακάτικο αγώνα και ίσως να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Αγχιαλίτικης ομάδας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως την Παρασκευή όπου ο Ξηροφώτος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου