ΤΟΠΙΚΟ

Σε Αρμένιο και Καναλάκι

σε-αρμένιο-και-καναλάκι-293564

Συνέχεια με την 2η αγωνιστική έχουμε σήμερα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τους αγώνες να ξεκινούν στις 4 μ.μ. Ο Ρήγας Φεραίος θα αγωνισθεί κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου στο γήπεδο του Αρμένιου, ενώ ο Πύρασος έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στο νεοφώτιστο Αχέροντα Καναλακίου.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πρώτο εκτός για τον Πύρασο

Στο Δημοτικό Στάδιο Καναλάκι της Πρέβεζας δοκιμάζεται σήμερα ο Πύρασος κόντρα στον τοπικό Αχέροντα. Μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, από τη Νίκη με 1-2, η αγχιαλίτικη ομάδα θέλει να περάσει από την έδρα του Αχέροντα και να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Από την άλλη πλευρά, ο Αχέροντας ο οποίος φέτος πήρε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού προέρχεται επίσης από ήττα, όταν στην πρώτη αγωνιστική έχασε με 1-0 από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ο προπονητής των Αγχιαλιτών Στέφανος Ξηροφώτος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Μπόρα – Αναστασίου, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας στα Φάρσαλα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πυράσου για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στο Καναλάκι Πρεβέζης κόντρα στον Αχέροντα αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρος Αναστασίου, Κώστας Βαγγελάκος, Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, Αρκάδιος Δημητριάδης, Θανάσης Καρακώστας, Κώστας Καραλόπουλος, Γιάννης Καψιώτης, Παναγιώτης Κοντοβάς, Νίκος Κοτζαθανάσης, Βίκτωρας Κουρτέλης, Φάνης Μαλακασιώτης, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Πλασταράς, Σταύρος Σαμαράς, Δημήτρης Στεφανής, Κώστας Τσιουρέλης, Σπύρος Χαλάτσης, Σωτήρης Χατζητρακόσιας.

Από την άλλη για τους γηπεδούχους, απόντες θα είναι οι τραυματίες Βασίλης Μάρκος και Δημήτρης Παππάς με τον τεχνικό Νίκο Βέκιο να υπολογίζει κανονικά στην παρουσία των υπολοίπων για το σημερινό αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γιούργας Κωνσταντίνος και βοηθοί οι Σκορλίδης Θοεχάρης – Δημήτριος και Γραικός Αναστάσιος – Σπυρίδων, όλοι από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Πρώτη στο Αρμένιο

Στο στρατόπεδο του Ρήγα Φεραίου είχαμε καθημερινές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και χθες ο Λάκης Μπακάλης κατέληξε στους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το σημερινό αγώνα με τον Οπούντιο στο Αρμένιο της Λάρισας, όπου δηλώθηκε ως προσωρινή έδρα από τους κυανόλευκους, μετά από τον αποκλεισμό των ομάδων της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ. Οι Βελεστινιώτες θέλουν να πάρουν την νίκη στον πρώτο τυπικά εντός έδρας αγώνα. Το θέμα που αναμένεται να λυθεί την επόμενη Παρασκευή 9/10 με την ολοκλήρωση των διαδικασιών των εκλογών της ΕΠΣΘ, ανάγκασε το Ρήγα να ξενιτευτεί.

Ετσι, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο του Αρμένιου στις 4μ.μ. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα, από το Δωτιέα Αγιάς με 2-3 στην 1η αγωνιστική, ενώ ο Ρήγας είχε ηττηθεί με 2-0 στη Φιλιππιάδα από τον Εθνικό.

Από 21 παίκτες θα αποτελείται η αποστολή του Ρήγα Φεραίου για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου. Οι 21 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Ντίνος Γεωργατζής, Χρήστος Σπαθής, Δημήτρης Μιαρίτης, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Γούτσιος, Σπύρος Γκάγκας, Γιώργος Χατζής, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Αποστόλης Σφάκας, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Γιώργος Τσίπι, Ηλίας Γκίκας, Γιάννης Κορέτα, Παρασκευάς Θεοδώρου, Νίκος Μιαρίτης.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Μίσσας Δημήτριος και βοηθοί οι Παπαλίτσας Πέτρος και Κανιούρας Γεώργιος, όλοι από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου