ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στροφή προς Χάλκη ή αναβολή

στροφή-προς-χάλκη-ή-αναβολή-298147

Για τον Κυριακάτικο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Αιγινιακό

Μακριά από το σπίτι της θα αναγκαστεί να δώσει τελικά το πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα η Νίκη Βόλου, μιας και ποτέ δεν συζητήθηκε η περίπτωση επιστροφής των ομάδων της Μαγνησίας στις φυσικές τους έδρες, όπως αναμένονταν χθες από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι ήταν αισιόδοξοι πως τον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αιγινιακό, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή στις 4.30 μ.μ., θα τον έδιναν στο Παντελής Μαγουλάς, αλλά δυστυχώς λογάριαζαν δίχως την ΕΠΟ.

Παρά τις τηλεφωνικές διαβεβαιώσεις από μέλη της Ομοσπονδίας προς μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου, η κουβέντα περί έδρας των ομάδων της Μαγνησίας δεν έγινε ποτέ και έτσι οι κυανόλευκοι αναγκάστηκαν να δηλώσουν ως έδρα το γήπεδο του Ηρακλή Χάλκης στο Κιλελέρ.

Προσκομίζοντας το παραχωρητήριο από τον τοπικό Δήμο οι κυανόλευκοι προέβησαν χθες σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ωστόσο θα πρέπει να ανάψει και το πράσινο φως από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, προκειμένου ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Νίκη και Αιγινιακό να τελεστεί στο γήπεδο της Χάλκης.

Ο τελικός έλεγχος της Αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην ανάψει πράσινο, θεωρώντας πως το γήπεδο δεν πληροί τα μέτρα Ασφαλείας. Σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται η αναμέτρηση να αναβληθεί και να οριστεί η αναμέτρηση σε νέα ημερομηνία, εντός 15 ημερών, οπότε και η Νίκη θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και πάλι την έδρα της, το Παντελής Μαγουλάς, με την άρση της ποινής της ΕΠΣΘ την επόμενη Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί παράλληλα πως για την ερχόμενη Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας και της ΑΕΛ στη Λάρισα, ενώ έχει οριστεί και το παιχνίδι του Ρήγα Φεραίου στο Αρμένιο με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου και έτσι ίσως οι Αστυνομικές δυνάμεις να μην είναι επαρκείς.

Σημειώνεται πως αρχικά η αναμέτρηση είχε δηλωθεί να διεξαχθεί στο γήπεδο των Φαρσάλων, όπου πραγματοποιήθηκε και το πρώτο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Πύρασο, ωστόσο ο Δήμος Φαρσάλων δεν συναίνεσε στο να παραχωρήσει εκ νέου το γήπεδο το Δημοτικό Γήπεδο.

Πονοκέφαλος με τους τραυματίες, αγωνία για Νάκα

Την ίδια ώρα το ποδοσφαιρικό τμήμα συνεχίζει απρόσκοπτα τη δουλειά του με προπονήσεις, ωστόσο λίγες μέρες μετά το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν τα προβλήματα είναι αρκετά και ο πονοκέφαλος μεγάλος για τον Λεωνίδα Μπίλη.

Αρχικά ο Νάκας έχει υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, έχοντας υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και η επιστροφή του μπορεί να διαρκέσει από δέκα μέρες μέχρι ακόμη και ένα μήνα στη χειρότερη περίπτωση κάτι που απεύχονται όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Από κει και πέρα ο Κυπτίου υποφέρει από διάστρεμμα από το παιχνίδι με τον Πύρασο, ενώ ατομικά γυμνάζεται και ο Κοτίτσας, θέλοντας να ξεπεράσει το τράβηγμα στον προσαγωγό. Από την άλλη σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι Παπαδόπουλος και Ταουσιάνης, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά χθες Τετάρτη.

Τέλος, στη Νίκη Βόλου περιμένουν και την έκδοση του δελτίου του Αλεξανδρή, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε όπως ήταν λογικό στην αποστολή του πρώτου αγώνα με τον Πύρασο, παρά το γεγονός ότι ήταν ετοιμοπόλεμος και πιθανότατα θα ξεκινούσε και στο βασικό σχήμα.

Ο Στέλιος Νάκας ίσως απουσιάσει για παραπάνω από δέκα μέρες

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου