ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H UEFA και τα διεθνή Media για Ολυμπιακό!

h-uefa-και-τα-διεθνή-media-για-ολυμπιακό-298723

Ναι, ο Ολυμπιακός έσπασε την… κατάρα της Αγγλίας και πέτυχε το μεγαλύτερο διπλό της ευρωπαϊκής του ιστορίας! Το γκολ του Φινμπόγκασον σφράγισε το τρίποντο και η ιστοσελίδα της UEFA το έχει πρώτο θέμα με τίτλο «Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε… πολύς για την Αρσεναλ. Ο Φινμπόγκασον έκανε τη διαφορά σε ένα συναρπαστικό ματς στο Λονδίνο και έδωσε την πρώτη νίκη του στην Αγγλία». Αποσβολωμένοι οι Βρετανοί μιλούν πλέον για ορατό κίνδυνο αποκλεισμού της Αρσεναλ από την επόμενη φάση. Αναλυτικά τα βρετανικά πρωτοσέλιδα

Guardian: «Η Αρσεναλ σε δεινή θέση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Απίστευτο αυτογκόλ του Οσπίνα… Η ομάδα του Βενγκέρ είναι στο χείλος του γκρεμού. Οι ρωγμές στην άμυνα πολλές και ο γκολκίπερ… μελαγχολικός. Θα αποτελεί έκπληξη αν η Αρσεναλ… ξεγλιστρήσει από τον όμιλο»

Καυστικός και ο τίτλος της Telegraph: Οι Ελληνες… θρυμμάτισαν την ομάδα του Βενγκέρ. Ο Οσπίνα πέρασε ένα εφιαλτικό βράδυ και και η Αρσεναλ μπήκε σε ένα… ευρωπαϊκό χάος»

Daily Mail: «Ο Ολυμπιακός πάγωσε την Αρσεναλ, η οποία μετρά δυο ήττες σε ισάριθμα ματς και παίζει με τη Μπάγερν δυο φορές! Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με Μπάγερν, πιθανότατα θα βγει εκτός διοργάνωσης την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου»

Ιndependent: Η γκάφα του Οσπίνα χτυπά δυνατά το καμπανάκι κινδύνου για τους Λονδρέζους!

Goal: «Τεράστια έκπληξη από τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο. Η γκάφα του Οσπίνα βοήθησε τους φιλοξενούμενους»

FourFourTwo: Η σούπερ αλλαγή του Φινμπόγκασον τιμώρησε τους φλύαρους οικοδεσπότες. Δεύτερη ήττα σε ένα ματς θρίλερ με πέντε γκολ!

Η ισπανική «As» προβάλει την αποτυχία του μεγάλου και αυτοί είναι οι Κανονιέρηδες: «Η ζωή της Αρσεναλ έγινε δύσκολη, καθώς ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν δύο φορές, αλλά το γκολ του Φινμπόγκασον άφησε την ομάδα του Βενγκέρ με 0 βαθμούς».

Η πορτογαλική «Record» δεν θα μπορούσε να μην προτάξει την υπερηφάνεια για τον συμπατριώτη τους κόουτς: «Ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα νίκησε την Αρσεναλ στο Λονδίνο. Οι Ελληνες μετρούσαν 12 ήττες στην Αγγλία».

Αμεσα θιγόμενη λόγω Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η κροατική ιστοσελίδα «24sata» δεν πίστευε αυτό που έγινε στο Λονδίνο και… απόειδε με την Αρσεναλ: «Σε προσπάθεια εξιλέωσης για την απρόσμενη ήττα στην Κροατία, η Αρσεναλ πλέον αντιμετωπίζει και νέο πρόβλημα, μιας και ηττήθηκε και από τον Ολυμπιακό».

gazzeta.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου