ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα στις Σέρρες

αναβλήθηκε-η-πρεμιέρα-στις-σέρρες-309652

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε φανέλες, πήρε πιστοποιητικό, αλλά αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε χθες τις νέες εμφανίσεις του, πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ήταν έτοιμος να ξεκινήσει με διπλό την Κυριακή στις Σέρρες αλλά η Football League… ανέβαλε τον αγώνα της πρεμιέρας για τη Βολιώτικη ομάδα λόγω μη χορήγησης πιστοποιητικού στον πρώτο αντίπαλο, τον Πανσερραϊκό!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ σήμερα στις 6 μ.μ. θα γίνει η πρώτη σέντρα της Football League με το ματς Κέρκυρα – Καλλιθέα (Διαιτητής: Γρατσάνης Τρικάλων) η μοναδική αναβολή αφορά τον αγώνα Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου καθώς η σερραϊκή ομάδα δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής και οι διοικούντες του Πανσερραϊκού θα πρέπει μέχρι την 1η Οκτωβρίου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε η ομάδα να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση αναβολής του αγώνα: «Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00΄ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δόθηκε προθεσμία στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 για προσκόμιση διευκρινιστικών στοιχείων, όσον αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής».

Πάντως χθες επτά ΠΑΕ της Football League έλαβαν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα που ξεκινά …αφού καλά νέα επιφύλαξε η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Καλλιθέα, Λάρισα, Χανιά, Καλλιθέα, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ζάκυνθος. Οι συγκεκριμένες ομάδες έλαβαν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ σε Πανελευσινιακό και Παναχαϊκή χορηγήθηκε προθεσμία μέχρι σήμερα Παρασκευή, 25/9, ώστε να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή, ενώ προθεσμία μέχρι την 1η Οκτωβρίου έλαβε ο Πανσερραϊκός του οποίου ο αγώνας αναβλήθηκε και ο Ολυμπιακός μάλλον θα κάνει πρεμιέρα στη Ζάκυνθο.

Για τον Ολυμπιακό πάντως αυτή η αναβολή τον βοηθάει να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμος με τη Ζάκυνθο καθώς ο Λεόν αναμένεται να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του, ο Διαμαντόπουλος θα έχει περισσότερο χρονικό διάστημα να βρει ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα και ο Γουόρντεν θα αποτελέσει μία ακόμη λύση για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη που θα έχει πιο έτοιμο και τον Ντεπέτρις.

Οι νέες φανέλες

Χωρίς εκπλήξεις αναφορικά με τα σχέδια και τα χρώματα παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού Βόλου για τη σεζόν 2015-16, σε εκδήλωση της ΠΑΕ χθες στο Ξενία. Τη βολιώτικη ΠΑΕ ντύνει και φέτος η εταιρεία LEGEA. Πριν την παρουσίαση ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Ακης Πέτρου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας πως η ομάδα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ κ.κ. Πέγιος, Πράττος, Ντενέζος, Σκαφίδας και Καφενταράκης, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Β. Κούκιος και ο αντιπρόεδρος Κ. Θεοδώρου ήταν στην Αθήνα στη συνεδρίαση της ΕΕΑ για το πιστοποιητικό.

Στη συνέχεια όμορφες γυναικείες παρουσίες παρουσίασαν τις φανέλες που θα φορούν φέτος οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η πρώτη εμφάνιση παραμένει ως είχε, η μπλούζα είναι με λεπτές κόκκινες ρίγες και κόκκινο παντελονάκι. Η δεύτερη έχει μαύρο σορτς και μπλούζα χρώματος άσπρου με μαύρες λεπτομέρειες και μια κόκκινη – μαύρη κάθετη ρίγα στο μέρος του σήματος, ενώ υπάρχει και ολοκόκκινη μπλούζα σε συνδυασμό με άσπρο παντελονάκι και στο γκρι είναι αυτές του γκολκίπερ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου