ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμμόρφωση ή αποκλεισμός από την Ευρώπη

συμμόρφωση-ή-αποκλεισμός-από-την-ευρώ-309854

Σε έκτακτη σύσκεψη, για σήμερα (24/9) το απόγευμα στις 17:00, κάλεσε ο Σταύρος Κοντονής τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, σε μια προσπάθεια να τους προειδοποιήσει για τον κίνδυνο αποβολής που διατρέχουν από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα ενημερώσει τις τρεις ΠΑΕ που ότι θα επιβληθούν βαρύτατες κυρώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην περίπτωση που η ΕΠΟ δεν συμμορφωθεί σε απόλυτο βαθμό με το νόμο και δεν τοποθετήσει τακτικούς δικαστές στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Οι κυρώσεις αυτές μπορεί να φτάσουν και σε άρση της αναγνώρισης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας από τη ΓΓΑ, η οποία ουσιαστικά σημαίνει… αποκλεισμό των τριών ομάδων από την Ευρώπη!

Ουσιαστικά ο κ. Κοντονή προσπαθεί να πιέσει μέσω των τριών ομάδων την ΕΠΟ, προκειμένου να συμμορφωθεί και να εφαρμόσει όσο προβλέπει η νέα αθλητική νομοθεσία.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού το είχε θέσει και αρκετό καιρό νωρίτερα, ωστόσο με τη μεσολάβηση των εκλογών, ο χρόνος πέρασε, με την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να μην διαφοροποιεί τη στάση της

Να σημειώσουμε ότι στο γραφείο του κ. Κοντονή αναμένεται να βρεθούν ο επικεφαλής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης και ο πρόεδρος του Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου