ΤΟΠΙΚΟ

Στην Κύπρο οι παλαίμαχοι του Θησέα Αγριάς

στην-κύπρο-οι-παλαίμαχοι-του-θησέα-αγρ-312412

Ο Σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποίησε εκδρομή στην Κύπρο διαμένοντας στην πόλη της Λεμεσού, όπου την αποστολή ακολούθησαν και πολλοί φίλοι της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Μεγαλόνησο έγιναν δύο φιλικά παιχνίδια.

Το πρώτο στις 11-9-2015 με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ιδαλίου Λευκωσίας το οποίο έληξε με νίκη του Θησέα με σκορ 1- 3!

Μετά τον αγώνα ακολούθησε δεξίωση και απονομές παρουσία και του Δημάρχου Ιδαλίου, ενώ το δεύτερο παιχνίδι έγινε στις 13-9-2015 στην Πάφο με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Πάφου όπου και αυτό το κέρδισε ο Θησέας με σκορ 1-2!

Μετά τον αγώνα επίσης ακολούθησε δεξίωση και απονομές με πολύ φαγητό και χορό.

Σε μία όμορφη γιορτή που ακολούθησε ο ποδοσφαιρικός όμιλος βετεράνων Μεσόγειος δεξιώθηκε την αποστολή των παλαιμάχων του Θησέα όπου τιμήθηκε από την ομάδα του Θησέα ο παλαίμαχος διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής Μάρκος Μάρκου.

Εκεί παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του, τους παλαιμάχους του Θησέα Αγριάς, εκπρόσωπος του υπουργείου εμπορείου βιομηχανίας και τουρισμού της Κυπριακής δημοκρατίας, ο αντιδήμαρχος Λεμεσού, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ποδοσφαιρικού ομίλου βετεράνων Μεσόγειος κ.κ. Γιώργος Παπαμωυσέως και Γιώργος Πεκρής καθώς και πάρα πολλοί φίλοι. Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων του Θησέα ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον κύριο Γιώργο Παπαμωυσέως για την άψογη φιλοξενία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου