ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μοίρασε» πρόστιμα η Σούπερ Λιγκ με… πρώτο τον ΠΑΟΚ

μοίρασε-πρόστιμα-η-σούπερ-λιγκ-με-π-319584

Με πρόστιμο 15.000 ευρώ τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ τον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τη Βέροια. Ο «Δικέφαλος» πλήρωσε μάλλον… πιο ακριβά από ό,τι άλλες ομάδες τη ρίψη κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός για παραπτώματα των φιλάθλων του σε δύο αγώνες με τον Πλατανιά (1.500) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (6.850), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, καλείται να πληρώσει 8.350 ευρώ συνολικά.

Οι υπόλοιπες αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου είναι οι ακόλουθες:

ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, Π. Καρτάλη (διερμηνέα): Για τη συμπεριφορά του διερμηνέα κ. Π. Καρτάλη. Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ συνολική χρηματική ποινή χιλίων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Επίσης, επιβάλλει στον κ. Π. ΚΑΡΤΑΛΗ τις πειθαρχικές ποινές α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.

ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, Γ. Κεραμιδά (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Κεραμιδά καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Απαλλάσσει τον κ. Γ. Κεραμιδά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ την χρηματική ποινή των τετρακοσίων ευρώ.

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου