ΤΟΠΙΚΟ

Εντυπωσίασε ο Πρωτεσίλαος

εντυπωσίασε-ο-πρωτεσίλαος-330196

Με νίκη συνοδεύτηκε το φιλικό τεστ που έδωσε ο Πρωτεσίλαος κόντρα στον Αίαντα Σούρπης. Το συγκρότημα του Πτελεού επικράτησε με το επιβλητικό 6-3 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γ. Παναγιώτου που πέτυχε χατ-τρικ. Τα υπόλοιπα τέρματα για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά σημείωσαν οι: Χρ. Παναγιώτου, Τσιλαφάκης, Μαριγκλέν.

Για τον Πρωτεσίλαο αγωνίστηκαν οι εξής: Μάνης, Μιχόπουλος, Κόρκος Ν,Σιαμουρδάνης, Σιαμανίκος, Χριστέλος, Ι. Παναγιώτου, Μαλλιαρός,Τσιλαφάκης, Μαριγκλέν, Χρ.Παναγιώτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Tίτας, Τσουβαλιάς, Λάμπος, Γ.Παπαργύρης, Κελαΐδης.
Τα γκολ για την ομάδα της Σούρπης πέτυχαν οι Kατσαβριάς και Μπιρτσάι.

Με τον Αίαντα Σούρπης αγωνίστηκαν οι εξής: Λαγός, Κατσαβριάς, Κουρέτας, Παπανικολόπουλος, Βούρας, Τσακαρίκος, Γεωργίου, Κουτσιανίτης, Μαρμαγκιόλης, Γαρυφάλλου, Μπιρτσάι.

Μεταγραφές και φιλικά για τον Αίαντα

Ενισχυμένος παρουσιάζεται για το νέο πρωτάθλημα ο Αίαντας που θα έχει προπονητή τον Κώστα Στέκα. Το φετινό ρόστερ ενισχύθηκε με τους Koυτσιανίτη, Κωστόπουλο, ενώ αναμένονται και νέες προσθήκες. Οσον αφορά την προετοιμασία, το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για αύριο Κυριακή 13/9 με αντίπαλο τον Αχιλλέα Αχιλλείου. Επίσης θα παίξει ξανά στις 19/9 με τον Αχιλλέα Αχιλλείου, ενώ στις 23/9 με τον Πρωτεσίλαο.

Σ. ΧΑΛΕΒΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου