ΤΟΠΙΚΟ

Σε ρυθμούς φιλικών Σαρακηνός και ΑΕΔ

σε-ρυθμούς-φιλικών-σαρακηνός-και-αεδ-330853

Φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους έδωσαν οι δύο ομάδες, που την περσινή σεζόν κοντραρίστηκαν στον τελικό για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, στο γήπεδο του Διμηνίου. Ο λόγος για την ΑΕ Διμηνίου και το Σαρακηνό.

Ο Σαρακηνός παρόλο που μπήκε καλύτερα με τον αγωνιστικό χώρο, γνώρισε την ήττα, όμως ο προπονητής των «ροσονέρι», Θανάσης Ψαρόμπας, έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα.

Και τα τρία γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 55’ ο Κωνσταντάκος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Μόσιο στο 75ο λεπτό με πλασέ και με τον ίδιο τρόπο ο Χρ. Τσεκούρας έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΔ στο 83’.

Για το Σαρακηνό από ένα δοκάρι είχαν ο Δενελάβας και ο Ρουκάς.

Η επόμενη δοκιμασία για την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου έχει ορισθεί για σήμερα Σάββατο 12/9 με τον Πανιώνιο στο γήπεδο του Διμηνίου στις 6 μ.μ., ενώ επίσης σήμερα η ομάδα του Θανάση Ψαρόμπα θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στα Κανάλια στις 5:30μ.μ.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κουτσιρίμπας (46’ Θ. Ανατολής), Ζάγκας, Στρούγγης, Τσιγιάννης (60’ Μπαλτσάκης), Κόντος, Μαυρίδης (60’ Σταματόπουλος), Αποστολίδης, Χάνος (60’ Φουρκιώτης), Κ. Ανατολής (60’ Χρ. Τσεκούρας), Αξιώτης (60’ Ζιώγας), Ματζικώστας (46’ Μόσιος)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Βλαχόπουλος, Ρουκάς, Ιωάννου, Δενελάβας, Τανάγιας, Καραπλιάγκος, Κατής, Κωνσταντάκος, Σατελιάν, Κολιαμήτρας, Βαΐτσης
Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Γούσιος, Δημακόπουλος, Στεργιόπουλος, Θεοδωσιάδης, Αντωνίου, Στούκας

Θετική η εικόνα των «ροσονέρι»

Παρά την ήττα ο Θανάσης Ψαρόμπας έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, όπως επίσης και από τη συμπεριφορά τους εντός γηπέδου, απέναντι σε έναν από τους δυνατότερους αντιπάλους που θα έχει στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «ροσονέρι» έχουν δώσει έως τώρα, εκτός από αυτό με το Διμήνι, άλλα δύο φιλικά και όλα δείχνουν πως η ομάδα του Θανάση Ψαρόμπα είναι σε καλή φόρμα. Ενώ η επιστροφή του Σατελιάν στην ομάδα σηματοδοτήθηκε με 5 γκολ στα δύο πρώτα τεστ.

Στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ομάδα επιβλήθηκε με 6-1 επί του Μαγνησιακού, χάρη σε δύο τέρματα του Αντωνίου, τρία του Σατελιάν και ένα του Κατή, ενώ στο φιλικό που έδωσε το περασμένο Σάββατο με τον Πηλέα, συνέτριψε με 8-0 το σύνολο του Σούλη Κατσικαδάμου. Τρία γκολ πέτυχε ο Σατελιάν, δύο ο Στεργιόπουλος και από ένα οι Δημόπουλος, Κολιαμήτρας και Κατής.

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου