ΠΟΛΟ

Στην πισίνα ο ΟΕΑ – ΝΑΒ

στην-πισίνα-ο-οεα-ναβ-336573

Ξεκίνησε η χρονιά με την «πρώτη» των ομάδων υδατοσφαίρισης

Την πρώτη τους συγκέντρωση με την ευκαιρία της νέας αγωνιστικής χρονιάς των αθλητών, αθλητριών πόλο πραγματοποίησαν προχθές Δευτέρα στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου τα μέλη του ΟΕΑ – ΝΑΒ.

Ρεπορτάζ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΕΒΑΣ

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΕΑ – ΝΑΒ διατηρεί ομάδες ανδρών και γυναικών, που αγωνίζονται στη Β’ Εθνική κατηγορία καθώς και τμήματα υποδομών σε αγόρια και κορίτσια, που λαμβάνουν μέρος στα αντίστοιχα ηλικιακά Πανελλήνια Πρωταθλήματα, που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Στην πρώτη συγκέντρωση το παρών έδωσαν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, μέλη των Ακαδημιών και αθλητές της ανδρικής ομάδας, καθώς και οι προπονητές Νίκος Κωνσταντέλιας και Λάμπρος Καρύδας. Αφού τους καλωσόρισαν, έθεσαν τους στόχους τις νέας χρόνιας. Το αντρικό τμήμα θα αναλάβει φέτος ο κ. Νίκος Κωνσταντέλιας αντί του Δημήτρη Κόφφα και στο γυναικείο τμήμα θα παραμείνει ο κ. Λάμπρος Καρύδας.

Ο κ. Κωνσταντέλιας, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ έκανε γνωστούς τους στόχους της νέας περιόδου, με την ομάδα του ΟΕΑΝΑΒ να συνεχίζει την παρουσία της στη Β’Εθνική, μετά την περσινή πορεία στην οποία «χτύπησε» την άνοδο στην Α2. Αρχικά ο κ. Κωνσταντέλιας μίλησε για την περσινή πορεία των ανδρών τονίζοντας:

«Η περσινή πορεία ήταν απόλυτα επιτυχημένη γιατί ξεκινήσαμε με βασική προϋπόθεση να μείνουμε στην κατηγορία, όπου και μείναμε με μεγάλη ευκολία και αφήσαμε ομάδες πίσω που είχαν μεγαλύτερη ιστορία από εμάς όπως ο Αρης. Πήγαμε ανέλπιστα και εύκολα στα μπαράζ και καταλάβαμε την τρίτη θέση. Αν ήμασταν δεύτεροι θα ανεβαίναμε, αλλά βέβαια δεν ήταν αυτός ο στόχος μας γιατί ο Ηρακλής και το Απόλλο ήταν καλύτερες ομάδες από εμάς οπότε νομίζω ότι ήταν απόλυτα επιτυχημένη η χρονιά».

Τέλος αναφερόμενος στους στόχους της νέας περιόδου σχολίασε: «Ο στόχος της ομάδας για φέτος είναι αποκλειστικά και μόνο να στηριχθεί στα δικά της παιδιά. Δηλαδή σε Βολιώτες παίκτες χωρίς προσθήκες, όπως κάναμε άλλα χρόνια με τέσσερις πέντε μεταγραφές. Θέλουμε η ομάδα να στηρίζεται μόνο στα δικά της παιδιά από τα μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα με το οποιοδήποτε κόστος έχει αυτό για φέτος. Ο βασικός στόχος είναι να σταθεί η ομάδα στην κατηγορία και να προωθήσουμε τα δικά μας παιδιά. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα αντέξει στο χρόνο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου