ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κικίλιας: «Είμαι ευγνώμων στην ομάδα»

κικίλιας-είμαι-ευγνώμων-στην-ομάδα-336717

Ο μέχρι πρότινος, γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ανδρέας Κικίλιας, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μακριά από το Βόλο, μιας και συμφώνησε με την αγγλική Μπρέντφορντ που αγωνίζεται στην Championship και θα σηκώσει μανίκια από τις 21 Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην επαγγελματική του καριέρα, δίχως να ξεχάσει τη συμβολή του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 31χρονος Βολιώτης ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό του, με τον πήχη στις φιλοδοξίες του να συνεχίζει να ανεβαίνει.

Για τους στόχους του: «Οι στόχοι μου πάντα είναι ψηλοί. Πάντα ψαχνόμουν, έκανα αιτήσεις και τελικά ήρθε η Μπρέντφορντ. Πιο πριν είχα κάνει συνεντεύξεις με την Τσάρλτον και τη Διοργανώτρια Αρχή της Championship, ευτυχώς η τρίτη που ήταν με την Μπρέντφορντ και έγινε μέσω Skype είχε θετική κατάληξη. Αρχικά, τα καθήκοντά μου θα έχουν να κάνουν καθαρά με το γραφείο. Ομως, οι ευκαιρίες που σου δίνονται στη Μέκκα του ποδοσφαίρου, είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με αυτές που βλέπουμε να υπάρχουν στην Ελλάδα. Στην ομάδα θα «τρέχω» θέματα με τις καθημερινές υποχρεώσεις της ομάδας. Φαντάζομαι όμως ότι θα προκύψουν και αρμοδιότητες που θα έχουν να κάνουν με τους αγώνες, αλλά πρέπει να πάω εκεί για να δω τι ακριβώς θα προκύψει».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Κοίτα, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα έπρεπε να είναι στη Football League αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Στην ομάδα, είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε συνθήκες πολύ πιο υψηλού επιπέδου από αυτές που συναντάς στην κατηγορία. Ο τρόπος δουλειάς μας ήταν τέτοιος που συμβάδιζε με ομάδες της Super League. Οπότε οι παραστάσεις που είχα από τον Ολυμπιακό Βόλου με ετοίμασαν για το επόμενο βήμα μου. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα και στους ανθρώπους που διετέλεσαν μέλη της. Μέσα από τη συνεργασία που είχαμε, φτάσαμε σήμερα στο σημείο να μιλάμε γι’ αυτό το επίτευγμά μου. Φυσικά, έχοντας και τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων γίνεται πιο εύκολο αυτό το βήμα μου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου