ΤΟΠΙΚΟ

Εναρξη μαθημάτων – έγγραφες για τους Μαχητές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου

εναρξη-μαθημάτων-έγγραφες-για-τους-μ-341300

Από την περασμένη Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τα μαθήματα και οι εγγραφές στην σχολή των Μαχητών στην Νέα Αγχίαλο, σε νέο μεγαλύτερο καινούργιο χώρο στην οδό Διαμαντοπούλου, διανύοντας τον όγδοο χρόνο λειτουργίας.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στη σχολή του Αλμυρού δίπλα στα ΚΤΕΛ σε έναν χώρο 300 τ.μ. δυναμικά και δημιουργικά ακόμη μια χρονιά για τους Μαχητές, κατακτώντας περισσότερη γνώση πειθαρχία και αυτοέλεγχο για όλους τους μαθητές.

Η φετινή χρονιά επιφυλάσσει νέες εμπειρίες δραστηριότητες και πλούσιες γνώσεις στις πολεμικές τέχνες. Αξίζει να σημειωθεί πως η πειθαρχία, ο αυτοέλεγχος, η αυτοσυγκράτηση, η καλλιέργεια του πνεύματος και εκγύμναση του σώματος είναι το πρώτο που διδάσκεται στην σχολή και έπειτα θέληση, πίστη και αγάπη σε αυτό που κάνουνε τα παιδιά.

Οι σχολές είναι αδειοδοτημένες και αναγνωρισμένες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (τον αρμόδιο κρατικό φορέα). Ο προπονητής sensei Αντώνης Λεωνίδας είναι πτυχιούχος προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με 4 Dan στο Kyokushin Budokai και διδάσκει προσωπικά ο ίδιος, δίνοντας μεγάλη προσοχή και σημασία ώστε να είναι το καλύτερο παράδειγμα για τους μαθητές του. Παράλληλα στις δύο σχολές λειτουργεί επαγγελματικό Ring, καθώς και οι εγκαταστάσεις αποτελούν πλήρως διαμορφωμένο και ασφαλή χώρο για την επίτευξη καλύτερης και ολοκληρωμένης προπόνησης των παιδιών. Διδάσκονται jiu jitsu – kyokushin budokai – kick boxing.

Σας περιμένουμε και φέτος να ακολουθήσουμε μαζί τον πραγματικό κόσμο των πολεμικών τεχνών. Πληροφορίες sensei Αντώνης Λεωνίδας τηλ. 6937065183 www.ac-mahites.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου