ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κυανόλευκο μήνυμα κατά του ρατσισμού

κυανόλευκο-μήνυμα-κατά-του-ρατσισμού-342977

Το δικό τους αντιρατσιστικό μήνυμα έστειλαν οι καλαθοσφαιριστές και η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου την περασμένη Παρασκευή, στο πλαίσιο του καθιερωμένου αγιασμού του συλλόγου. Συγκεκριμένα παίκτες και διοικητικοί παράγοντες κρατούσαν πλακάτ στα χέρια τους στα οποία αναγράφονταν μηνύματα κατά του ρατσισμού, όπως: «Make Love Not War» (Κάντε έρωτα όχι πόλεμο), «Refugees welcome» (Πρόσφυγες καλώς ήρθατε), «Stop Racism» (Σταματήστε το ρατσισμό), όπως επίσης «Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες και εμείς ρατσιστές;».

Σε ανακοίνωσή τους μάλιστα οι κυανόλευκοι αναφέρουν: «Κανένας άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να σωπαίνει όταν παιδιά δολοφονούνται στο πέλαγος, όταν οικογένειες ξεσπιτώνονται με προορισμό το άγνωστο, όταν τα κέρδη μπαίνουν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές. Πριν 90 χρόνια ήταν οι πρόγονοι μας στη θέση τους …

Ο φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα και ο ρατσισμός με το ταξίδι. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924».

Η προπόνηση των Ακαδημιών

Στην φυσική έδρα της ανδρικής ομάδας, προπονήθηκαν χθες Σάββατο, τα τμήματα της Ακαδημίας της Νίκης Βόλου. Η Νίκη Βόλου ξεκίνησε τη γνώριμη διαδρομή της, προς τις επιτυχίες με τον προπονητή Ανδρέα Τσιριγωτάκη να μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Οι εγγραφές για την Ακαδημία συνεχίζονται.

Για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα και τις ώρες των προπονήσεων: 6986760091 Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, 6980283394, Χρήστος Αθανασιάδης, υπεύθυνος Ακαδημιών.

Τα διαρκείας

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο μπασκετικό κοινό της Μαγνησίας πως κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας για τα ανδρικά τμήματα μπάσκετ του συλλόγου της νέας αγωνιστικής σεζόν 2015-2016.

«Μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά, που βρίσκει το ανδρικό τμήμα της ιστορικότερης ομάδας του νομού, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, στις τοπικές κατηγορίες, ύστερα από περίπου μία δεκαετία. Μια χρονιά, όμως, αναγέννησης κι επανεκκίνησης σε όλα τα επίπεδα. Είναι η στιγμή όλοι μαζί να στηρίξουμε έμπρακτα τη νέα προσπάθεια που πραγματοποιείται και να σηκώσουμε το τμήμα στις πλάτες μας, βοηθώντας το να αναγεννηθεί και να σταθεί ξανά στα πόδια του. Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τους αγώνες των ανδρικών τμημάτων τόσο της Νίκης Βόλου, όσο και των Νέων Αθλητών Νίκης που θα αγωνιστούν στην ίδια κατηγορία και διατίθενται στα γραφεία του συλλόγου».

Το κόστος της κάθε κάρτας διαρκείας ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6986760091, 6974810720.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου