ΤΟΠΙΚΟ

Ισόπαλοι ΑΕ Διμηνίου και Δήμητρα

ισόπαλοι-αε-διμηνίου-και-δήμητρα-345866

«Χορταστικό» παιχνίδι με έξι γκολ έγινε ανάμεσα στην ΑΕ Διμηνίου και τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στο γήπεδο του Διμηνίου, την περασμένη Τετάρτη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Τελικό αποτέλεσμα 3-3. Οι δύο ομάδες θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και έχουν πρωταγωνιστικούς σκοπούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο αλλά ισοφαρίστηκαν στο δεύτερο.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15’. Ο Νικηφοράκης βρήκε δίχτυα με εκτέλεση κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αποστολίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Μόσιος στο 40’ διπλασίασε τα τέρματα του Διμηνίου, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζάγκα διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στο γήπεδο και πέτυχαν άλλα τρία γκολ. Στο 60’ ο Ζιώγας που αποκτήθηκε φέτος από την ΑΕ Διμηνίου εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και διαμόρφωσε το 3-1. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου ανέβασαν στροφές και ο Τιμπλαλέξης πέτυχε δύο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-3. Το πρώτο από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 70’ και το δεύτερο στο 87’ από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ.

Ο προπονητής του Διμηνίου ανέφερε πως έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους, βρίσκονται ακόμη στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας, ενώ ο τεχνικός της Δήμητρας τόνισε πως υπάρχει βελτίωση αλλά θέλουν ακόμη πολύ δουλειά αφού είναι νωρίς ακόμη.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Διμηνίου έχει ορισθεί για αύριο Σάββατο 5/9 με το Μαγνησιακό.

ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης(30’ Κουτσιρίμπας, 60’ Θ. Ανατολής), Τσιγιάννης, Χάνος(45’ Μπαλτσάκης), Στρούγγης, Ζάγκας, Μαυρίδης, Φουρκιώτης, Αποστολίδης, Κ. Ανατολής (45’ Τσεκούρας), Μόσιος (45’ Ζιώγας), Αξιώτης

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σαρρής, Ξηρομερίσιος, Νικηφοράκης, Μαντάρας, Παυλίδης, Φιλατζικιώτης, Ζουμπόπουλος, Θωμαΐδης, Κωτούλας, Χατζέλας, Σιαμέτης
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Τιμπλαλέξης, Γοδενόπουλος, Κεπεσίδης, Χαστζηγεωργίου, Μηλιώνης, Γαλατσίδας, Πατρακίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου