ΤΟΠΙΚΟ

Κι άλλη «πεντάρα» από Πύρασο

κι-άλλη-πεντάρα-από-πύρασο-348361

Με πέντε γκολ πέρασε από την έδρα της Δόξας Μητρόπολης στην Καρδίτσα ο Πύρασος. Οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου είχαν όρεξη και καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο του φιλικού παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρη σε αυτογκόλ του Μπόρα, όταν στο 3ο λεπτό παίκτης της Δόξας έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Μπόρας στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα.

Ομως, οι Αγχιαλίτες δεν πτοήθηκαν και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Επτά λεπτά μετά ο Χρ. Δαμάσκος ισοφάρισε με σουτ από το ύψος της περιοχής και ο Κουρτέλης με τον ίδιο τρόπο έβαλε μπροστά τον Πύρασο, μετά από κάθετη μπαλιά του Κοντζαθανάση στο 20’. Οι γηπεδούχοι έκαναν το λάθος και ισοφάρισαν στο 35’ με πέναλτι του Τσιρογιάννη μιας και ο Πύρασος απάντησε με τρία γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Πύρασος πέτυχε άλλα τρία γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-5. Το πρώτο προήλθε από αυτογκόλ στο 38ο λεπτό, το δεύτερο από ωραία συνεργασία των επιθετικών του Πυράσου, με τελικό αποδέκτη τον Μαλακασιώτη, ο οποίος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-4 και το τελικό 2-5 έκανε ο Π. Κοντοβάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε γκολ αφού οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου, έριξαν στροφές προκειμένου να είναι έτοιμοι και ξεκούραστοι για το επόμενο φιλικό που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 9/9 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Βαν ντε Γούιχε, Κασψιώτης, Μπόρας, Βαγγελάκος, Κουρτέλης, Κοντζαθανάσης, Αναστασίου, Τσιουρέλης, Μαλακασιώτης, Χρ. Δαμάσκος, Π. Κοντοβάς

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Χαλάτσης, Χατζητρακόσιας, Αχ. Δαμάσκος, Κόκκαλης, Σπύρου, Βουρδάκης, Σαμαράς, Στεφανής και Μακανίκας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου