ΤΟΠΙΚΟ

Επιτυχίες των αθλητών του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β

επιτυχίες-των-αθλητών-του-ο-ε-α-ν-α-β-351073

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ιστιοπλοΐας στο Αίγιο

Ακρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών της ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. που συμμετείχαν με σκάφη τύπου laser σε αγώνες που διεξήχθησαν στο Αίγιο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα laser από 23 έως 26 Αυγούστου 2015.

Πιο συγκεκριμένα ο Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. συμμετείχε με έναν αθλητή και δύο αθλήτριες.
Ο αθλητής Θοδωρής Αλεξίου κατετάγη στη final list 25ος με συμμετοχή 108 αθλητών, ενώ η αθλήτρια Γεωργία Φασούλα 15η και η αθλήτρια Αλκμήνη Αγγέλη 18η με συμμετοχή 44 αθλητριών.

Επίσης μία ακόμη επιτυχία για τη βολιώτικη ιστιοπλοΐα είναι η συμμετοχή της αθλήτριας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Βιολέτας Αντωνοπούλου που έχει προκριθεί και θα συμμετάσχει στους Βαλκανικούς Αγώνες με σκάφη τύπου optimist που διεξάγονται στο Golubac της Σερβίας και θα διαρκέσουν έως 6 Σεπτεμβρίου 2015.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. και τα μέλη του συγχαίρουν τους αθλητές -αθλήτριες και τον προπονητή τους Ιωάννη Περιβολιώτη για τις επιτυχίες τους και την άξια εκπροσώπηση της βολιώτικης ιστιοπλοΐας και εύχονται ολόθερμα καλή επιτυχία στην αθλήτρια Βιολέτα Αντωνοπούλου που θα εκπροσωπήσει τον Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. και το Βόλο στους Βαλκανικούς αγώνες στη Σερβία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου