ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρόβα πρωταθλήματος

πρόβα-πρωταθλήματος-351326

Σήμερα με Τύρναβο νέο φιλικό για τη Νίκη Βόλου στις 6 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς

Την ευκαιρία να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που θα βρει μπροστά της και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει σήμερα στις 6 μ.μ. η Νίκη Βόλου, μετά τις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με ομάδες ανώτερου επιπέδου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν τόσο από την ΑΕΛ, όσο και από την Αναγέννηση Καρδίτσας της Football League, αφήνοντας ωστόσο υποσχέσεις για τη συνέχεια, μιας και η εμφάνισή τους ήταν άκρως ενθαρρυντική σε αμφότερες τις αναμετρήσεις παρά τις ήττες με 1-2 και 1-3 αντίστοιχα.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Μπίλη θέλουν όμως και ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους τονώσει και την ψυχολογία αλλά θα κάνει και τον κόσμο να πανηγυρίσει στο φινάλε, έστω και σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων θα μπορεί σήμερα να δει και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε Χολέβα, Κολημήτρα και Νάκα να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο Χολέβας ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και αναμένεται να ντεμπουτάρει σήμερα, μιας και οι Κολημήτρας και Νάκας, έπαιξαν στα προηγούμενα φιλικά με ΑΕ Διμηνίου και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παράλληλα ετοιμοπόλεμος είναι και πάλι ο Κώστας Κρεββατάς, ο οποίος θα συμπεριληφθεί εκ νέου στα φιλικά της ομάδας, έχοντας ξεπεράσει ένα μικροπρόβλημα κόπωσης.

Αναλόγου επιπέδου και δη Γ’ εθνικής είναι και οι δύο επόμενοι αντίπαλοι για τη Νίκη Βόλου, όπως είναι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και η Φαρκαδόνα, με τις ομάδες από τη Λάρισα και τα Τρίκαλα να βρίσκονται βάσει των μέχρι σήμερα δεδομένων και στον ίδιο όμιλο με τους Βολιώτες.

Τα φιλικά των κυανόλευκων

Νίκη – Κ20 ΠΑΟΚ 1-0
Νίκη – Κ17 ΠΑΟΚ 2-3
Νίκη – Απόλλωνας Λ. 4-0
Νίκη – Απόλλων Αθ. 1-2
Πύρασος – Νίκη 0-2
Νίκη – ΑΕΛ 1-2
ΑΕ Διμηνίου – Νίκη 0-0
Νίκη – Αναγέννηση Κ. 1-3 Σήμερα Τετάρτη 2/9 – 6 μ.μ.
Νίκη – Τύρναβος Κυριακή 6/9 6 μ.μ.
Οικονόμος – Νίκη Κυριακή 13/9
Νίκη – Φαρκαδόνα

Είσοδος με 5 ευρώ

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα γίνει μόνο από την θύρα της σκεπαστής επί της Μαιάνδρου και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Το εκδοτήριο του Παντελής Μαγουλάς θα ανοίξει στις 5 μ.μ.

Αραπίτσας και επίσημα

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες και επίσημα την απόκτηση του νεαρού Γιάννη Αραπίτσα, δίνοντας συνέχεια στο πλάνο για την απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τη Μαγνησία. Η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρει: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Γιάννη Αραπίτσα. Ο Γιάννης Αραπίτσας γεννήθηκε στις 30/12/1997 και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία (14) ετών στον Ηρακλή Αγ. Θεοδώρων πετυχαίνοντας μάλιστα 8 τέρματα. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Πρωτεσίλαο όπου έμεινε 3 χρόνια, πετυχαίνοντας 12 τέρματα. Το 2013 μετακινήθηκε στον Γ.Σ. Αλμυρού και σε μία χρονιά σκόραρε 18 φορές. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του «Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ» εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην προέδρου της Α.Ε.Λ. Κώστα Σαμαρά, που συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας που υπηρέτησε και αποτέλεσε έναν από τους πιο υγιείς παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πήρε και Κυπτίου

Μέλος της Νίκης Βόλου είναι και πάλι ο Κώστας Κυπτίου, επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια μετά τη σεζόν 2012/13. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είχε γράψει για την πρόταση στον πρώην άσο των κυανόλευκων από τις 6 Ιουνίου, όμως χθες Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν και τον αριστεροπόδαρο μέσο, που ξανασυναντά το Λεωνίδα Μπίλη μετά τη κοινή τους θητεία στον Τύρναβο.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Κώστα Κυπτίου. Ο Κώστας Κυπτίου γεννήθηκε στις 16/01/1991 και αγωνίζεται ως μέσος και ως περιφερειακός επιθετικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Συλλόγου. Από το 2010 ως το 2012 αγωνίστηκε στη Νίκη και στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα στη Football league 2 (25 συμ. – 1γκολ). Το 2012 μεταπήδησε στον Τύρναβο (23 συμ. – 5 γκολ) και πέτυχε άνοδο στη Football league με προπονητή τον Λεωνίδα Μπίλη. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στη Λαμία (26 συμ. – 3γκολ) και πέρυσι έπαιξε στον Κισσαμικό. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου