ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φιλικό… ντέρμπι γειτόνων

φιλικό-ντέρμπι-γειτόνων-368401

Σήμερα στις 6 μ.μ. η Νίκη Βόλου υποδέχεται την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ενα φιλικό διαφορετικό από τα άλλα θα δώσουν σήμερα στις 6 μ.μ. Νίκη Βόλου και ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι δύο γειτονικές ομάδες αγωνίστηκαν για τελευταία φορά ως αντίπαλοι την περίοδο 2012-13 για το πρωτάθλημα της Football League, όταν τόσο στο Πανθεσσαλικό όσο και στο AEL FC Arena, οι δύο αναμετρήσεις είχαν λήξει ισόπαλες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η πρώτη μάλιστα είχε δοθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 18/11/12, με το παιχνίδι να μην αναδεικνύει νικητή και το τελικό 0-0 να αναγράφεται στο φωτεινό πίνακα. Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει στις δύο ομάδες, με το Λεωνίδα Μπίλη, ωστόσο να ήταν τότε στη θέση του βοηθού προπονητή με το Στέλιο Μανωλά στον πάγκο των κυανόλευκων, ενώ ο αμυντικός Αγγελος Βέρτζος, που ήταν από τις βασικές μονάδες εκείνης της ομάδας αποτελεί πλέον εκ των αρχηγών των βυσσινί.

Στο ρόστερ των βυσσινί των οποίων ηγείται προπονητικά ο Ράτκο Ντόστανιτς, βρίσκονται και άλλοι γνώριμοι στο κοινό της Νίκης Βόλου, όπως είναι ο ακραίος μπακ Χρήστος Κοντοχρήστος, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νίκη Βόλου από τον Πανιώνιο την περίοδο 2011-12, κατακτώντας την άνοδο στη Football League. Επίσης ένας ακόμη είναι και ο αμυντικός μέσος Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος επίσης έπαιξε ως δανεικός στους κυανόλευκους από τον Αστέρα Τρίπολης το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2013-14, αλλά και ο επίσης μέσος Σωτήρης Χάμος της σεζόν 2012/13. Αμφότεροι μεταπήδησαν από την Παναχαϊκή και την Πάτρα στη γειτονική Λάρισα, ως πακέτο με το νέο διοικητικό ηγέτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Η σημερινή αναμέτρηση ανακοινώθηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη με τη διοίκηση της Νίκης Βόλου να έχει κάνει εδώ και μέρες πρόταση στους γείτονες για τη διεξαγωγή μιας φιλικής αναμέτρησης. Από τη στιγμή που το φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα αναβλήθηκε, η διοίκηση των κυανόλευκων πρότεινε εκ νέου στη διοίκηση της ΑΕΛ το φιλικό με την τελική απάντηση να είναι θετική.

Το σημερινό παιχνίδι δεν αναμένεται να αποτελέσει μόνο ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, κόντρα σε ένα ισχυρότερο αντίπαλο, ο οποίος και φέτος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά και μία τονωτική ένεση στα οικονομικά των κυανόλευκων, οι οποίοι περιμένουν τόσο την παρουσία των φιλάθλων τους όσο και των Λαρισαίων.

Είσοδος με 10 ευρώ

Η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ για όλες τις θύρες. Οι φίλαθλοι της Νίκης θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο από την Α’ πεζογέφυρα, ενώ οι φίλαθλοι της Α.Ε.Λ. από τη Γ’ πεζογέφυρα (από τον περιφερειακό). Η Β’ πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή. Τα εκδοτήρια του Σταδίου θα ανοίξουν στις 4.30μ.μ. Οσον αφορά τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., διευκρινίζεται ότι η είσοδος τους θα γίνει από την είσοδο του πάρκινγκ των V.I.P., όπου θα υπάρχει σχετική λίστα με τα ονόματά τους στο θυρωρείο. Οι κάτοχοι δημοσιογραφικής ταυτότητας (ΠΣΑΤ ή Ενωσης Συντακτών) θα εισέλθουν με την επίδειξή της στους αρμοδίους υπαλλήλους του Σταδίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου