ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιθώρια βελτίωσης

περιθώρια-βελτίωσης-391803

Νέα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Λεωνίδας Μπίλης, στο προχθεσινό φιλικό της Νίκης Βόλου απέναντι στην Κ17 του ΠΑΟΚ. Οι κυανόλευκοι, αγωνιζόμενοι με νεανικό σχήμα ηττήθηκαν από τους παίκτες του Δικέφαλου του Βορρά με 3-2.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Ο έμπειρος τεχνικός, πέραν των παικτών της πρώτης ομάδας, θέλει να αξιοποιήσει και τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές για να εντοπίσει ποιοι μπορούν να προσφέρουν και αξίζουν μία θέση στην πρώτη ομάδα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο έγινε και το φιλικό απέναντι στην Κ17 του ΠΑΟΚ, όπου στο τελευταίο 15λεπτο χρησιμοποιήθηκαν και οι 15χρονοι παίκτες της ομάδας. Τρεις ημέρες προπονήσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα των κυανόλευκων στην πόλη της Ημαθίας, μέχρι την επιστροφή στη «βάση».

Η αποστολή θα προπονηθεί για τελευταία φορά στα 3-5 Πηγάδια το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πόλη του Βόλου, ενώ έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας για το ερχόμενο Σάββατο, το απόγευμα, στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς».

  • Σάββατο 8/8/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
  • Πέμπτη 13/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
  • Παρασκευή 14/08/2015 (Γήπεδο Νέας Αγχιάλου) ΠΥΡΑΣΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
  • Σάββατο 22/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ
  • Κυριακή 30/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, πολύ πάθος και μονομαχίες χαρακτηρίζεται το προχθεσινό φιλικό της Νίκης Βόλου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της κυανόλευκη ομάδας. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του φιλικού: «Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στα 3-5 Πηγάδια η ΝΙΚΗ ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την Κ-17 του ΠΑΟΚ.

Εγινε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις κυρίως από την πλευρά της ομάδας μας, γρήγορο ρυθμό και πολύ πάθος στις μονομαχίες. Ο προπονητής της ομάδας κ. Μπίλης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες που είχαν μεγάλη συμμετοχή στο προηγούμενο φιλικό, χρησιμοποιώντας τους υπολοίπους για τους οποίους έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Στον αγώνα συμμετείχαν στο τελευταίο ημίωρο και οι 15χρονοι παίκτες της ομάδας.

Η ΝΙΚΗ προηγήθηκε στο 5′ με πλασέ του Κόλα μετά από πάσα του Αζίζ.
Το ίδιο συνέβη και στο 12′, οπότε έγινε το 2-0.Στο 17′ έγινε το 2-1 με κεφαλιά του Δημητρίου από κόρνερ.
Στη συνέχεια η ΝΙΚΗ έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Βουρδάκη, Κόλα, Ματθαίου, Ευθυμίου.

Στο τελευταίο ημίωρο οι πολλές αλλαγές έφεραν τη διαμόρφωση του σκορ με γκολ του Ευθυμίου στο 80′ και 88′. Στο 89′ ακυρώθηκε γκολ του Αντζούρη ως οφσάΐντ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπουρτζής (80′ Ράπτης), Λάμπρου (60’Δημουλάς), Πασκούλεφ (45′ Μπλούχος), Αναστασίου, Ευθυμίου (80′ Καρατάσιος), Αλεξανδρής (45’ Κόλαρντ), Γεωργιάδης, Αποστολίδης(45’Ματθαίου), Αζίζ (70′ Τσιανάκας), Βουρδάκης (70′ Γκλαβίνης).

ΠΑΟΚ: Δουλκερίδης, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Τσέλα, Αϊδονίδης, Χατζηστραβός, Μίσοβιτς, Μελετίδης, Νούκαρης, Χατζηντίμπας, Ευθυμίου».

Τέλος, αναμονή επικρατεί στις τάξεις των «κυανόλευκων», όσον αφορά την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Να υπενθυμίσουμε πως η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης, με επίσημη ανακοίνωσή της, έχει δώσει χρονική παράταση στους φίλους της ομάδας, προκειμένου να μπορέσουν να προμηθευτούν έγκαιρα τις κάρτες τους, στα πλαίσια των δύσκολων οικονομικών συγκυριών του προηγούμενου μήνα.

Οι διοικούντες του συλλόγου αισιοδοξούν πως το νέο χρονικό περιθώριο που δόθηκε, θα «ζεστάνει» τον κόσμο, ύστερα κι από το τέλος της τραπεζικής αργίας και θα σπεύσει να εξασφαλίσει τα εισιτήριά του, προκειμένου να στηρίξει και έμπρακτα την προσπάθεια της νέας Νίκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής, σχετικά με τη χρονική παράταση στα διαρκείας: «Η Διοίκηση του Συλλόγου αντιλαμβανόμενη το πρόβλημα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα με την Τραπεζική δυσλειτουργία, αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας για την αγορά καρτών διαρκείας έως τη Δευτέρα 17/08/2015 και μόνο από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Μαιάνδρου 14 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320).

Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν οικογενειακό εισιτήριο, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας (εφόσον το επιθυμούν) από τη σκεπαστή κερκίδα και από τα σημεία που έχουν οριστεί να κάθονται οι κάτοχοι των διαρκείας 120 ευρώ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου