Καταπάτηση δημοτικής περιουσίας στην Αγριά

καταπάτηση-δημοτικής-περιουσίας-στη-391930

Υπόθεση καταπάτησης δημοτικής περιουσίας στην Αγριά, από ξενοδοχείο προκειμένου να δημιουργήσει πισίνα και να αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα, κατήγγειλε χθες, χωρίς όμως να κατονομάσει, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Μπέος χαρακτήρισε το θέμα μείζονος σημασίας για την πόλη, ψέγοντας υπηρεσίες που κρατούν την υπόθεση επί τρία χρόνια στο συρτάρι, χωρίς να έχουν κινήσει καμία διαδικασία. Όπως έγινε γνωστό, το μόνο που επιβλήθηκε ήταν ένα πρόστιμο και έκτοτε η επιχείρηση συνεχίζει ανεμπόδιστα τη λειτουργία της.

«Σε δημοτική περιουσία του Δήμου στην Αγριά έχει γίνει καταπάτηση ή κατάληψη -όπως θέλετε πείτε το- όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό. Επιβλήθηκαν πρόστιμα από τις υπηρεσίες. Η υπόθεση όμως παραμένει στο συρτάρι επί τρία χρόνια. Γιατί δεν δόθηκε λύση; Γιατί κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη δημοτική περιουσία για να κάνουν πισίνες και να βγάλουν τραπεζοκαθίσματα; Για όλα θα υπάρξουν ανακοινώσεις», ανέφερε ο κ. Μπέος κατά την ενημέρωση του σώματος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο φάκελος θα ανοίξει από μηδενική βάση και λίαν συντόμως θα δρομολογηθούν ενέργειες.

Την ίδια ώρα που οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δήλωναν ότι θα περιμένουν τις ανακοινώσεις και κινήσεις του Δημάρχου για το θέμα της καταπάτησης της δημοτικής περιουσίας, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Αποστόλης Νάνος, επιχείρησε να «διαβάσει πίσω από τις γραμμές». «Καταγγέλλετε και καλά κάνετε, μία αυθαίρετη κατάσταση. Το θέμα είναι όμως γιατί φθάσατε να το καταγγείλετε. Αυτό είναι άλλο. Γιατί τις προεκλογικές σας μαζώξεις εκεί τις κάνατε και το ξέρατε ότι υπήρχε πρόβλημα», ανέφερε ο κ. Νάνος.

«Υπαινίσσεστε ότι το ήξερε ο Δήμαρχος. Κανείς δεν γνώριζε τίποτα», η άμεση απάντηση του Γιώργου Μουλά.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου