ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

’Εχασαν από ΠΑΟΚ (2-3) οι κυανόλευκες «ρεζέρβες»

εχασαν-από-παοκ-2-3-οι-κυανόλευκες-ρεζ-393254

Με την απουσία πολλών βασικών ποδοσφαιριστών, η Νίκη ηττήθηκε από την Κ-17 του ΠΑΟΚ, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα (οι ομάδες αγωνίστηκαν για τρία 30λεπτα), με το Λεωνίδα Μπίλη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Χωρίς αρκετή διάθεση και την παρουσία πολλών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών (Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Καρατάσιος, Μέτσε, Ταουσιάνης, Γκίκας, Κανελλόπουλος, Κρεββατάς, Μπαλαράμπε, Γιουβανέλης) η Νίκη πραγματοποίησε μετριότατη εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια από τους μικρούς του ΠΑΟΚ. Διακριθέντες οι Αζίζ και Κόλα του πρώτου ημιώρου.

Ο Λεωνίδας Μπίλης προτίμησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, που στο πρώτο φιλικό με την Κ-20 του «Δικεφάλου του Βορρά» είτε δεν αγωνίστηκαν, είτε πήραν μικρό χρόνο συμμετοχής. Έτσι, στο αγαπημένο 4-2-3-1 του έμπειρου τεχνικού, ο Παπουρτζής προτιμήθηκε κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα ο Πασκούλεφ, δεξιά ο Λάμπρου, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Ευθυμίου και Αναστασίου. Στους κόφτες, αγωνίστηκαν οι Γεωργιάδης και Αλεξανδρής, με την τριπλέτα πίσω από τον επιθετικό από τα δεξιά προς τα αριστερά να την απαρτίζουν οι Αζίζ, Βουρδάκης και Αποστολίδης. Στην «αιχμή του δόρατος» αγωνίστηκε ο Κόλα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «κυανολεύκους», που προηγήθηκαν με δύο τέρματα από το πρώτο μόλις τέταρτο, με τον Αζίζ να… «σερβίρει» και τον Κόλα να σκοράρει.
Συγκεκριμένα, μόλις στο 5’ ο Αζίζ, ύστερα από όμορφη προσωπική ενέργεια πάσαρε στον αμαρκάριστο Κόλα, που μέσα από την περιοχή σκόραρε με δυνατό σουτ, γράφοντας το 1-0. Εφτά λεπτά αργότερα, με την πίεση σε όλο το γήπεδο και το υπομονετικό passing game να αποδίδει, οι Βολιώτες βρήκαν πάλι τον τρόπο να σκοράρουν, με το δεύτερο γκολ να αποτελεί… πιστή αντιγραφή του πρώτου. Συγκεκριμένα, πάλι ο Αζίζ έγινε αποδέκτης της μπάλας από δεξιά, σέντραρε και ο Κόλα με όμορφο πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, καθώς και τα δικά του.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Κ-17 του Π.Α.Ο.Κ. στο πρώτο 30λεπτο ήταν να μειώσει, στη μοναδική ευκαιρία της, με κεφαλιά του Δημητρίου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, που δε μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Παπουρτζής.

Στο δεύτερο ημίωρο, οι δύο ομάδες έριξαν ρυθμούς, δίχως να έχουν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Η Νίκη προσπάθησε να εφαρμόσει το αγωνιστικό της πλάνο, δίχως όμως να μπορέσει να δημιουργήσει τις ευκαιρίες, για να διευρύνει το προβάδισμά της. Ακριβώς στο 15’ του δευτέρου μέρους, πέρασαν στο παιχνίδι οι Αντζούρης, Μπλούχος, Λάμπρου και Κολάρντ.

Στο τρίτο και τελευταίο μισάωρο, πέρασαν επίσης στο παιχνίδι οι Δημουλάς, Γκλαβίνης, Ματθαίου, Τσανάκας και Ράπτης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν αρκετά θετική και σταθερή απόδοση, με το… «μπλακ άουτ» για την ομάδα της Νίκης να έρχεται στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου έγινε και η ολική ανατροπή, με δράστη τον ταλαντούχο Δημητρίου. Αρχικά, ισοφάρισε στο 80’ με όμορφο πλασέ, ενώ 7 λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Νίκη στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να αντιδράσει και πέτυχε στις καθυστερήσεις γκολ με τον Αντζούρη, το οποίο, όμως, σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τελικό σκορ 3-2 για την Κ-17 του ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Νίκης να δείχνει πως ακόμα χρειάζεται δουλειά, προκειμένου όλοι οι ποδοσφαιριστές της να φτάσουν στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Η αρχική 11αδα της Νίκης στο χθεσινό φιλικό, με αντίπαλο την ομάδα της Κ-17 του Π.Α.Ο.Κ:
Παπουρτζής, Λάμπρου, Πασκούλεφ, Ευθυμίου, Αναστασίου, Αλεξανδρής, Γεωργιάδης, Αζίζ, Αποστολίδης, Κόλα, Βουρδάκης.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν επίσης οι: Ράπτης, Μπλούχος, Δημουλάς, Τσιανάκας, Γκλαβίνης, Ματθαίου, Αντζούρης, Κόλαρντ.

Μετά το χθεσινό φιλικό, οι «κυανόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο τεχνικός της ομάδας, Λεωνίδας Μπίλης, δίνει έμφαση στη φυσική κατάσταση, αλλά και στην τακτική, με πολύ τρέξιμο στις πρωινές προπονήσεις και ασκήσεις με μπάλα στις απογευματινές.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώνεται την ερχόμενη Πέμπτη, όπου η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στη βάση της, το Βόλο, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά στην πόλη μας.

Αναβλήθηκαν τα φιλικά με Αχιλλέα, Ρήγα – Με Απόλλωνα Λάρισας στο «Μαγουλάς» το Σάββατο
Ακόμα δύο αλλαγές στον προγραμματισμό των φιλικών τους πραγματοποίησαν οι «κυανόλευκοι», αφού μετά την οριστική αναβολή της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη στη Νάουσα, αναβλήθηκαν επίσης και τα δύο φιλικά με Αχιλλέα Φαρσάλων και Ρήγα Φεραίο.

Οσον αφορά το φιλικό με τους Λαρισαίους, η αναβολή ήταν αναπόφευκτη, ύστερα κι από την απόφαση των ιθυνόντων της ομάδας, η αποστολή να επιστρέψει στη βάση της την Πέμπτη 6 Αυγούστου, ημέρα που ήταν προγραμματισμένος και ο συγκεκριμένος αγώνας. Από την άλλη, το φιλικό τεστ με τους «κυανόλευκους του Βελεστίνου» ακυρώθηκε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπήρξε ασυνεννοησία των δύο διοικήσεων, σχετικά με την έδρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας έδρασαν αστραπιαία, προκειμένου να… καλύψουν το αγωνιστικό κενό που δημιουργήθηκε, με την αναβολή των δύο αυτών αναμετρήσεων κι έκλεισαν νέο φιλικό, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, για το Σάββατο 8 Αυγούστου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Παντελής Μαγουλάς», στις 6 το απόγευμα.

Ετσι, το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων της ομάδας της Νίκης, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής άλλαξε και πάλι και διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Σάββατο 8/8/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
  • Πέμπτη 13/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
  • Παρασκευή 14/08/2015 (Γήπεδο Νέας Αγχιάλου) ΠΥΡΑΣΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
  • Σαββατο 22/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ
  • Κυριακή 30/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναμένοντας… κινητικότητα στα διαρκείας

Αναμονή επικρατεί στις τάξεις των «κυανόλευκων», όσον αφορά την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε πως η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης, με επίσημη ανακοίνωσή της, έχει δώσει χρονική παράταση στους φίλους της ομάδας, προκειμένου να μπορέσουν να προμηθευτούν έγκαιρα τις κάρτες τους, στα πλαίσια των δύσκολων οικονομικών συγκυριών του προηγούμενου μήνα.

Οι διοικούντες του συλλόγου αισιοδοξούν πως το νέο χρονικό περιθώριο που δόθηκε, θα «ζεστάνει» τον κόσμο, ύστερα κι από το τέλος της τραπεζικής αργίας και θα σπεύσει να εξασφαλίσει τα εισιτήριά του, προκειμένου να στηρίξει και έμπρακτα την προσπάθεια της νέας Νίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής, σχετικά με τη χρονική παράταση στα διαρκείας:

«Η Διοίκηση του Συλλόγου αντιλαμβανόμενη το πρόβλημα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα με την Τραπεζική δυσλειτουργία, αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας για την αγορά καρτών διαρκείας έως τη Δευτέρα 17/08/2015 και μόνο από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Μαιάνδρου 14 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320).

Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν οικογενειακό εισιτήριο, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας (εφόσον το επιθυμούν) από τη σκεπαστή κερκίδα και από τα σημεία που έχουν οριστεί να κάθονται οι κάτοχοι των διαρκείας 120 ευρώ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου