ΤΟΠΙΚΟ

Παπαστεργίου: «Μεγάλη βαρύτητα στις Ακαδημίες»

παπαστεργίου-μεγάλη-βαρύτητα-στις-α-404041

Ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου θα παραμείνει και τη νέα περίοδο στον πάγκο της ΑΕ Διμηνίου και θα προσπαθήσει να φέρει στο σύλλογο ανάλογες επιτυχίες με τις περσινές, όταν και κατακτήθηκε το κύπελλο ΕΠΣΘ, αλλά και η ομάδα έφτασε μια ανάσα από τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Το περασμένο Σάββατο η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση συνεργασίας με τον Κώστα Παπαστεργίου για την τεχνική ηγεσία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ενωση Διμηνίου στα πλαίσια της οργάνωσης για την νέα αγωνιστική περίοδο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Παπαστεργίου.

Ο κ. Παπαστεργίου κατάφερε να γράψει ιστορία με την απόκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ερασιτεχνών στην ιστορία μας και χάθηκε η κατάκτηση του Πρωταθλήματος για λίγα δευτερόλεπτα, καταλαμβάνοντας έτσι για 4η συνεχόμενη σεζόν την 2η θέση στο Πρωτάθλημα».

Ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ για τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στα παιδιά των Ακαδημιών της ομάδας. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σχέση του με τη διοίκηση: «Η διοίκηση είναι άψογη, η συνεργασία μας είναι πολύ καλή και χαίρομαι που και αυτήν τη σεζόν συνεχίζω στην Α.Ε. Διμηνίου».

Για τις Ακαδημίες: «Τη φετινή σεζόν θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στις Ακαδημίες. Θεωρώ πως το κυριότερο σε μία ομάδα είναι οι υποδομές της και στις ακαδημίες της Α.Ε.Διμηνίου υπάρχουν μεγάλα ταλέντα. Σε βάθος χρόνου η ομάδα θα στηριχτεί σε παιδιά των Ακαδημιών της».

Για τα τεκταινόμενα στην Ε.Π.Σ.Θ.: «Μακάρι να βρεθεί λύση και άμεσα. Η αβεβαιότητα που υπάρχει δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες, αλλά κυρίως στους παίκτες που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Πρώτος ο Δημήτρης Ζιώγας

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Διμηνίου καλωσορίζει τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Ζιώγα: «Η Α.Ε. Διμηνίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το Δημήτρη Ζιώγα, τον μεγαλύτερο σκόρερ της Ελλάδας στις μικρές κατηγορίες, όπου και για αυτά του τα επιτεύγματα έχει βραβευτεί τέσσερις φορές από τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ. Ο Ζιώγας, ο όποιος σε περισσότερους από 700 αγώνες Β´, Γ´, Δ´ Εθνικής αλλά και τοπικού πρωταθλήματος έχει πετύχει περισσότερα από 740 τέρματα!
Επίσης, έχει αναδειχθεί 2 φορές πρώτος σκόρερ στην Γ´ Εθνική Κατηγορία με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Καρδίτσα.

Καλώς ήρθες Δημήτρη…».

Η μηχανή των γκολ Δ. Ζιώγας

Τετάρτη 19/8 η «πρώτη»

Την Τετάρτη 19/8 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Διμηνίου. Η έναρξη είχε ορισθεί πολύ νωρίτερα, αλλά οι εξελίξεις στην ΕΠΣΘ έφεραν τον προγραμματισμό της ομάδος πίσω. Αναλυτικά: «Η προετοιμασία της ομάδος θα ξεκινήσει την Τετάρτη 19/8, δυστυχώς τα τεκταινόμενα στην Ε.Π.Σ.Θ. μας οδήγησαν να πάμε πίσω τον προγραμματισμό μας. Το φετινό ρόστερ θα αποτελείται από 23 με 25 παίκτες, εκ των οποίων οι πέντε θα είναι νέα πρόσωπα. Θα κάνουμε συγκεκριμένες κινήσεις, έτσι ώστε να προσθέσουμε έμπειρες μονάδες σε θέσεις που υπάρχουν κάποια κενά».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου