ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτο δείγμα θετικό για τη Νίκη Βόλου

πρώτο-δείγμα-θετικό-για-τη-νίκη-βόλου-404075

Νικηφόρα ξεκίνησε τις φιλικές της υποχρεώσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η Νίκη Βόλου, μιας και επιβλήθηκε χθες με 1-0 της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Σαντίκ Μπαλαράμπε, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 48’.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι στην τέταρτη μέρα παραμονής τους στα 3-5 Πηγάδια, έδωσαν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, με τον Λεωνίδα Μπίλη να εξαγάγει τα δικά του συμπεράσματα, αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, μετά από 11 ημέρες σκληρής προετοιμασίας.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως Μπαλαράμπε, Πασκούλεφ και Αζίζ, αντιμετώπιζαν προβλήματα μικροτραυματισμών, κυρίως λόγω κούρασης και για το λόγο αυτό πήραν μικρότερο χρόνο, ενώ ο τεχνικός των κυανόλευκων δεν χρησιμοποίησε τους «μικρούς» της Κ15.

Πως ξεκίνησε

Με σχήμα 4-4-1-1 άμυνα ξεκίνησε η Νίκη Βόλου στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την Κ20 του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια τοποθετήθηκε ο Σταυράκης, ενώ στα άκρα της άμυνας δεξιά και αριστερά οι Κεμάλι και Παπαδόπουλος, την ώρα που Κανταρτζής και Ναουμίδης ήταν τα δύο στόπερ, με τον πρώτο να παίρνει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στη μεσαία γραμμή οι Καρατάσιος και Μέτσε είχαν το ρόλο των αμυντικών χαφ, με τον Γκίκα να παίζει στα δεξιά και τον Ταουσιάνη στα αριστερά, την ώρα που ο Κανελλόπουλος είχε ρόλο δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Κρεββατά, που βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Με στόχο να κρατήσει μπάλα και να επιβάλλει το ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά, η Νίκη Βόλου απείλησε για πρώτη φορά με αξιώσεις την αντίπαλη εστία στο 15’, όταν το σουτ του Ταουσιάνη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Νίκη Βόλου άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα της, με τον Κεμάλι να παραμένει μέχρι και το 65’.

Συγκεκριμένα, ο νεοαποκτηθείς Παπουρτζής φόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα, ο Κεμάλι παρέμεινε στα δεξιά, με τον Πασκούλεφ να χρησιμοποιείται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ Αντζούρης και Αναστασίου συνετέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Γεωργιάδης και Γιουβανέλης έπαιξαν στη θέση των αμυντικών μέσων και ο Αζίζ με τον Αποστολίδη κάλυπταν από τις πτέρυγες αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Ο Κόλα ανέλαβε ρόλο επιθετικού χαφ και στην κορυφή της επίθεσης, θέση πήρε ο Μπαλαράμπε.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης καταγράφηκε λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν ο Αζίζ κέρδισε το πέναλτι μετά από περίτεχνη ενέργεια μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον Μπαλαράμπε να εκτελεί εύστοχα από τα 11 βήματα. Αντίθετα η ομάδα των Ιβιτς- Σνάουτσερ είχε με τη σειρά της ένα δοκάρι στο 85’, αλλά το τελικό 1-0 δεν έμελλε να αλλάξει.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (α’ μέρος) Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Καρατάσιος, Μέτσε, Ταουσιάνης, Γκίκας, Κανελλόπουλος, Κρεββατάς.

(β’ μέρος) Παπουρτζής, Πασκούλεφ (65’ Αλεξανδρής), Κεμάλι (65’ Μπλούχος), Αναστασίου, Αντζούρης, Γεωργιάδης, Γιουβανέλης, Αζίζ (65’ Λάμπρου), Αποστολίδης (65’ Βουρδάκης), Κόλα, Μπαλαράμπε (65’ Κόλαρντ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου