ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτο τεστ για τους κυανόλευκους

πρώτο-τεστ-για-τους-κυανόλευκους-405387

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ευκαιρία για τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα έχει σήμερα στις 6μ.μ., ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Λεωνίδας Μπίλης, βλέποντας τους παίκτες του στο φιλικό απέναντι στην Κ20 του ΠΑΟΚ, με τη Νίκη Βόλου να επενδύει στο μέλλον με την απόκτηση του 18χρονου Καρατάσιου.

Ολα κυλούν ομαλά στην προετοιμασία της Νίκης Βόλου, η οποία από την περασμένη Πέμπτη έχει ανηφορίσει στη Νάουσα και στα 3-5 Πηγάδια, όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Μπίλης, είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών και σήμερα αναμένεται να βγάλει και τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κ20 του ΠΑΟΚ, στην οποία προπονητές είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά, Βλάνταν Ιβιτς και Μίροσλαβ Σνάουτνσερ.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται σχετικά με την προετοιμασία: «Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας στο ξενοδοχείο «Αλέξανδρος» στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές, όπως και οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, αλλά και το γήπεδο που προπονείται η ομάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις την ημέρα (το πρωί φυσική κατάσταση και το απόγευμα τακτική). Οι ρυθμοί των προπονήσεων ανεβαίνουν σταδιακά και σήμερα Κυριακή 26/07 ο προπονητής κ. Μπίλης με το επιτελείο του θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών στο φιλικό με την Κ-20 του Π.Α.Ο.Κ.. Ωρα έναρξης του αγώνα 6μ.μ.».

Επένδυση με Καρατάσιο
Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε χθες η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του 18χρονου αμυντικού Αγγελου Καρατάσιου. Ο ποδοσφαιριστής είναι γνώριμος στο Λεωνίδα Μπίλη από τη θητεία του σε Βατανιακό και Πιερικό, έχοντας μάλιστα πέρυσι και δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έρχεται να αποτελέσει ακόμη μία μεταγραφή για το μέλλον, με το Λεωνίδα Μπίλη να πιστεύει αρκετά στο ταλέντο του νεαρού, ο οποίος βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από το Βατανιακό, ενώ στη συνέχεια κατά την περσινή σεζόν μεταγράφηκε στον Πιερικό.
Η ανακοίνωση της μεταγραφής: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Αγγελο Καρατάσιο. Ο Αγγελος Καρατάσιος γεννήθηκε στις 22/06/1997 και αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και αμυντικού μέσου. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τον Βατανιακό το 2013 και πέρυσι αγωνίστηκε με τον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Football league (10 συμ.). Βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή στα 3-5 Πηγάδια και συμμετέχει στην προετοιμασία. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Με την απόκτηση του Καρατάσιου στα 3-5 Πηγάδια βρίσκονται πλέον 32 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Σταυράκης, Ράπτης, Πασκούλεφ, Παπαδόπουλος, Λάμπρου, Μπλούχος, Ναουμίδης, Κανταρτζής, Αναστασίου, Αντζούρης, Κεμάλι, Γκάμπας, Γεωργιάδης, Μέτσε, Αποστολίδης, Γιουβανέλης, Κόλα, Τσιανάκας, Δημουλάς, Βουρδάκης, Ματθαίου, Γκλαβίνης, Ταουσιάνης, Μπαλαράμπε, Κανελλόπουλος, Κολλάρντ, Γκίκας, Αζίζ, Κρεββατάς, Αλεξανδρής, Παπουρτζής και Καρατάσιος.

Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, Ευθυμίου και Γρηγοριάδη, παρέμειναν στο Βόλο για να ακολουθήσουν θεραπευτική αγωγή, λόγω τραυματισμού. Εκτός προετοιμασίας παράλληλα παραμένει και ο Γιάννης Βέργος, ο οποίος και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Το πρόγραμμα των φιλικών
Μετά το πρώτο της φιλικό με την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων, η Νίκη Βόλου έχει προγραμματίσει και τα υπόλοιπα φιλικά της παιχνίδια με την επιστροφή της από το βουνό.
Το πρόγραμμα φιλικών αγώνων της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όπως έχει προσδιοριστεί μέχρι σήμερα έχει ως εξής:
Σήμερα, Κυριακή 26/7 (3-5 Πηγάδια)
Νίκη Βόλου – Κ20 ΠΑΟΚ
Πέμπτη 6/8 (Στάδιο Φαρσάλων)
Αχιλλέας Φαρσάλων – Νίκη Βόλου
Κυριακή 9/8 (Π. Μαγουλάς)
Νίκη Βόλου – Ρήγας Φεραίος
Πέμπτη 13/8 (Π. Μαγουλάς)
Νίκη Βόλου – Απόλλων Αθηνών
Παρασκευή 14/8 (Ν. Αγχίαλος)
Πύρασος – Νίκη Βόλου
Κυριακή 30/8 (Π. Μαγουλάς)
Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας
Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης όλων των αγώνων είναι στις 6 μ.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου