ΤΟΠΙΚΟ

Για 21η σεζόν στον Πύρασο ο Μπασδάνης

για-21η-σεζόν-στον-πύρασο-ο-μπασδάνης-407187

Ανακοινώθηκε και τυπικά η συνέχιση της συνεργασίας του Πυράσου με το Νίκο Μπασδάνη, που είναι σημαία και αρχηγός της ομάδος. Πρέπει να τονιστεί ότι συνεχίζει για 21η σεζόν με την κυανόλευκη ομάδα!

Η ανακοίνωση του Πυράσου: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει ότι για ακόμη μία φορά την προσπάθεια της ομάδος μας στους αγωνιστικούς χώρους θα ηγηθεί ο Νίκος Μπασδάνης, όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία είκοσι χρόνια συνεχούς παρουσίας του με την κυανόλευκη φανέλα. Γεννημένος το 1981, από τα σπλάχνα του Πυράσου και την ακαδημία, έκανε στα 14 τις πρώτες του εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα κι από τότε, συνεχίζει ασταμάτητα. Είκοσι σερί χρόνια με την Αργώ στο στήθος, τα περισσότερα εκ των οποίων με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο.

Την οκταετία 2007-2015, έχει καταγράψει συνολικά 192 συμμετοχές, που βέβαια δεν είναι ούτε οι μισές σε σχέση με τη συνολική του παρουσία στον Πύρασο. Στη Γ’ Εθνική το 2014-15 έπαιξε σε 20 αγώνες και σημείωσε 1 γκολ, το νικητήριο στο ματς με τα Τρίκαλα που ήταν η μοναδική ήττα όλη τη σεζόν για τους πρωταθλητές του 2ου ομίλου. Ο αρχηγός συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα μας και είναι αυτός που δίνει το σύνθημα για νέες επιτυχίες, αυτός που ενσαρκώνει το δυναμισμό, το πάθος του συλλόγου μας, την αγάπη για την κυανόλευκη φανέλα και το δέσιμο με τη Νέα Αγχίαλο».

Στο μεταξύ δέκα φιλικά περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Πυράσου. Συγκεκριμένα: στις 28/7 με τον Αρη Μελισσατίκων, στις 31/7 με την Κ20 Ολυμπιακού Βόλου, στις 10/8 με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς, 14/8 με τη Νίκη Βόλου, στις 19/8 με τον Ηρακλή Βόλου, στις 20/8 με την Αγία Παρασκευή, στις 22/8 με τον Ρήγα Φεραίο, στις 25/8 με τον ΓΣ Αλμυρού, στις 26/8 με το Μαγνησιακό, στις 28/8 με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενώ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 30/8 θα δώσει φιλικό κόντρα σε ομάδα Β’ Εθνικής που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου