ΤΟΠΙΚΟ

Πήρε Μαγγιώρο η Αγχίαλος

πήρε-μαγγιώρο-η-αγχίαλος-407240

Η ομάδα που έκλεισε φιλικά… γιορτάζει σε εκδήλωση με Μ. Γιαννούλη

Σε μία πολύ καλή κίνηση προχώρησε ο Α.Σ. Αγχιάλου, που την τελευταία διετία συμμετείχε στην Α’ ΕΠΣΘ. Η ομάδα που φέτος στο τιμόνι της θα βρίσκεται ο Θανάσης Μπίλης ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαγγιώρο. Ο έμπειρος επιθετικός που τα τελευταία χρόνια έχει διαπρέψει στα γήπεδα της Μαγνησίας παίζοντας σε Μακρινίτσα, Ιωλκό και Αστέρα Ριζομύλου, αποτελεί σημαντική ενίσχυση για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, η Αγχίαλος θα πορευτεί με την ίδια φιλοσοφία, στηρίζοντας τα δικά της παιδιά και θα κινηθεί για να προσθέσει στο ρόστερ της κυρίως νεαρούς παίκτες από την περιοχή. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου, ενώ διοίκηση και τεχνική ηγεσία του συλλόγου, όπως άλλωστε όλα τα σωματεία, περιμένουν τις εξελίξεις στην ΕΠΣΘ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας οι Αγχιαλίτες θα δώσουν τα παρακάτω φιλικά: 19/8 με Μαγνησιακό, 21/8 με Μυρμηδόνες, 22/8 με Δήμητρα Ευξεινούπολης, 26/8 με Δάφνη, 2/9 με Αρη Μελισσατίκων, 5/9 με Απόλλωνα Καναλίων και 12/9 με Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Γιορτάζει σήμερα με το Μ. Γιαννούλη

Ο σύλλογος διοργανώνει γιορτή σήμερα το βράδυ με το Ματθαίο Γιαννούλη στο τραγούδι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ – μπαρ Alang – Alang στην παραλία της Νέας Αγχιάλου και η διοίκηση του σωματείου εκτός από την οικονομική ενίσχυση που θα έχει, προσκαλεί τους φίλους και τους κατοίκους της πόλης για μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης.

Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου