ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα του Ολυμπιακού από την πιο έτοιμη Φενέρμπαχτσε

ήττα-του-ολυμπιακού-από-την-πιο-έτοιμη-412319
Την ήττα από την πιο έτοιμη Φενέρμπαχτσε, μιας και ετοιμάζεται να μπει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League απέναντι στη Σαχτάρ, γνώρισε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-2 από τους Τούρκους στο πλαίσιο του τουρνουά «Αφιόν». Φορτούνης και Τσόρι τα γκολ, προβλημάτισε η άμυνα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην άμυνα και στο 11ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Σο μετά από σέντρα του Ντιέγκο.

Στη συνέχεια και στο διάστημα 15’-30’ η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ανέβηκε, πίεσε και στο 25ο λεπτό ο Μπουχαλάκης με όμορφη κάθετη μπαλιά βρήκε τον Χάρα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι από τον Βολκάν. Ο Φορτούνης εκτέλεσε εύστοχα για να ισοφαρίσει.

Στη συνέχεια, μετά από κακή εκτίμηση της άμυνας των «ερυθρολεύκων» ο Φερναντάο πήρε το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση του Ρομπέρτο στο σουτ του Σο και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Τούρκους.

Ο Ουιγκάρ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σενέρ στο 64’ διεύρυνε το σκορ στο 3-1.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός ανέβασε τον ρυθμό του και μετά από πολύ καλή κάθετη μπαλιά του Ντοσεβί, ο Τσόρι με εξαιρετικό χειρισμό της μπάλας βγήκε απέναντι στον Βολκάν στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Παρά την ήττα ο Ολυμπιακός έδειξε κάποια καλά στοιχεία και διαστήματα με όμορφο ποδόσφαιρο. Έγινε επίσης ξεκάθαρο πως χρειάζεται αμυντική ενίσχυση, καθώς και ένας επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο Πάρντο, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και παρόλο ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα, ο Κολομβιανός έδειξε καλά στοιχεία, ειδικά στο ένας εναντίον ενός.

Ολυμπιακος (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μασουακού (46’ Σαλίνο), Ζντιέλαρ (46’ Κασάμι), Μπουχαλάκης (67’ Τσανδάρης), Πάρντο (46’ Ντοσεβί), Φορτούνης (67’ Κολοβός), Ντουρμάζ (46’ Τσόρι), Χάρα (73’ Ολαϊτάν)

Φενέρμπαχτσε (Βίτορ Περέιρα):
Βολκάν, Γκοκάν (62’ Οζμπαϊρακλί), Μπρούνο Αλβες (62’ Καντλέτς), Κάιρ (54’ Αμπντουλαγιέ), Χασάν Αλί (46’ Ερκίν). Σόουζα (62’ Χολμέν), Τοπάλ (46’ Μεϊρέλες), Νάνι (62’ Κράσιτς), Ντιέγκο (62’ Ζεϊμπέκ), Σο (62’ Στοχ), Φερναντάο (76’ Ουγκάζ)

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου