ΤΟΠΙΚΟ

Νέο πρόσωπο ο Σαρρής, ανανέωσε ο Ξηρομερίσιος, αποχωρεί ο Παυλίδης

νέο-πρόσωπο-ο-σαρρής-ανανέωσε-ο-ξηρομε-415442

Στη λίστα των παικτών που παραμένουν στην ομάδα της Ευξεινούπολης προστέθηκαν τα ονόματα των Γιώργου Ξηρομερίσιου και Βαγγέλη Νικηφοράκη. Ο μεν πρώτος έμπειρος αμυντικός ήρθε σε συνεννόηση με την διοίκηση και θα αποτελέσει και φέτος μία από τις βασικές μονάδες της ομάδος, ο δε δεύτερος πέρυσι έκανε μία εξαιρετική χρονιά με την φανέλα των πράσινων αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της με εννέα γκολ.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Παυλίδης θα αποχωρήσει. Ο 28χρονος παίκτης που έως τώρα αγωνίζονταν στο αριστερό φτερό της άμυνας, αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με την ομάδα απ’ όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Ενώ η Δήμητρα προχώρησε και σε μία προσθήκη, αυτή του νεαρού τερματοφύλακα Γιώργου Σαρρή. Γεννηθείς το 1989, ο πορτιέρο έχει συμμετοχές με την ομάδα των νέων Αθλητών της Νίκης, ενώ τα τελευταία χρόνια υπερασπίζεται τα γκολπόστ της Ακρόπολης Σέσκλου. Με ανακοίνωσή της η ομάδα καλωσορίζει τον Γιώργο Σαρρή και ευχαριστεί την διοίκηση της Ακρόπολης για την άψογη συνεργασία.

Τέλος, η διοίκηση της Δήμητρας, καθώς και ο προπονητής κ. Μπράτσος βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ήδη υπάρχον τερματοφύλακα Γιώργο Γκιούρκη για να συνεχίσει και αυτός με την πράσινη φανέλα και τη νέα σεζόν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου